Mikor kaphat először csokit a baba?
Tényleg van olyan aki soha nem ad csokit a gyerekének??? :O
Mit adsz nasinak a gyerekednek?
Almát?
A fiam heti 1-2× kap pár kocka csokit,nápolyit,kinder pinguint,tejsütit vagy valami kis édességet.
Először 15 hónaposan kapott pár kocka csokit.
Na latod! 6 es 12 honap kozotti gyereknek semmi szuksege csokira. Legalabbis en legalabb masfel evig egyiknek sem adtam. 3 van.
Miert hiszed, hogy ilyen nem letezik? A nyolc eves fiam a mai napig sem edesszaju, 3 kocka csoki eleg neki.
" Tényleg van olyan aki soha nem ad csokit a gyerekének??? :O
Mit adsz nasinak a gyerekednek?
Almát? "
Ugye vágod, hogy senki nem írt ilyet? Nekem van egy 9 éves nagyom is, akkor eszik csokit, amikor akar, igazából sose korlátoztam benne, de nyilván nem egy éves kora előtt kapott, mert miért is kellett volna kapnia? De ő pl. előbb választ nasinak egy almát, sőt, kapaszkodj meg, répát vagy karalábét, mint hogy csokit kérjen.
De amúgy a kérdező már úgyis eldöntötte, hogy csokit fog adni, nyilván megvan az a réteg, amelyik ilyesmit ad jóval idő előtt, és a kérdező rájuk lett volna kíváncsi. Kérdező, rossz lóra tettél, itt ez vagy nem divat, vagy csak nem nagyon szokták felvállalni. Facebook-on találsz olyan csoportokat, ahol az ilyen típusú anyukák eszmét cserélnek, és nyugtatják egymást, hogy "úgyse lesz tőle baja", "az enyémnek se lett baja", "mi is ezt ettük", "bezzeg nagyanyáink...", stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!