Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kaphat először csokit a...

Mikor kaphat először csokit a baba?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 10:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
66%

Na most meg leszek kövezve, az én kislányom tíz hónaposan kapott először pár falat kinder csokit , azt akkor jóízűen megette.

Azóta viszont nem eszi meg a csokit semmilyen formában, sem a csokis kekszet, sem a csoki fagyit, a kakaót sem issza meg, lassan 3 éves.

2017. márc. 4. 12:38
 12/43 anonim ***** válasza:
78%
Masfel, ket eves kortol.
2017. márc. 4. 12:45
 13/43 anonim ***** válasza:
16%

Ha csak az összetevőit nézed se kaphat 10-12 hónap alatt a tej, tejpor, tejszín miatt.

Egyébként meg bőven ráér, ha csak a közösségbe kerüléssel egyidőben ismerkedik meg vele.

2017. márc. 4. 12:53
 14/43 A kérdező kommentje:
Egyreszt megneznem a cukorellenes kismamakat. Gondolom valami fittnes versenyzo csoport valaszolt a kerdesemre. Masreszt, ti gyerekkorotokban nem kaptatok edesseget? En kaptam es nem lett tole bajom.
2017. márc. 4. 13:20
 15/43 anonim ***** válasza:
83%
Kerdezo, ilyet nem szabad gyakorin kerdezni mert itt mindenki gyereke csak repat eszik almaval meg brokkolival, sosem nez tevet es mar 6 honaposan kismotorozik :)
2017. márc. 4. 13:22
 16/43 A kérdező kommentje:
Gondolom ezert van tele a jatszoter 80 kilos kismamakkal:D
2017. márc. 4. 13:34
 17/43 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező: Gondolom te már kisgyerek voltál, nem baba...

Én 1,5 éves koráig leettem a csokit a túrórudiról...

Most 4 éves a fiam nem egy csokis. Ha van, akkor sem eszi. Sütit egyáltalán. Pedig nem tiltom.

2017. márc. 4. 13:45
 18/43 anonim ***** válasza:
41%

Nagymama vagyok, nem kismama. Mi sem csokin nőttünk fel, nem hogy pár hónaposan már azt ettünk volna.

Nézz utána, hogy már 2-3 éves gyerekek túlsúlyosak, meg cukorbetegek, és egyéb szövődményesek... és egész életükben ilyen gondokkal fognak küzdeni!!! És miért??? Mert az az édes jó, drága anyukája...

Azt csinálsz, amit akarsz. A baj csak ott van, hogy nem a saját életeddel játszol... és nincs jogod tönkre tenni más életét, még akkor sem, ha a saját gyereked!!

2017. márc. 4. 13:51
 19/43 anonim ***** válasza:
63%

Nem megsértődni meg lepontozni kell, hanem megköszönni a jószándékú válaszokat, esetleg érdemes el is gondolkodni rajtuk, ha már egyszer feltetted a kérdést!

A baba szót használtad, márpedig a baba és a kisgyerek közt van ám különbség!

Amúgy meg a mai magyar kisgyerekes szülők zömét sajnos szoktatták a cukorhoz ezerrel kiskorában, engem is, téged is, az tuti! Már a babákat cukros teával itatták, és bizony, a magyarok fogai elég romlékonyak, szuvasodásra hajlamosak! Legalább az új generációnak kevesebb gondja legyen ezzel, ami nem azt jelenti, hogy nem kaphatnak csokit! Csak egy kis odafigyelés és tudatosság kéne...

2017. márc. 4. 13:52
 20/43 anonim ***** válasza:
72%

11 hósan (az ugye majdnem egy éves) kapott a fiam először túrórudit. Semmi baja nincs, most 20 hónapos.

Én is inkább a gyümölcsöt preferálom, de van hogy kap 1-1 szem nápolyit, és volt hogy kapott 1 szem kocka milkát. Még mindig él, semmi baja nincs, nem cukros, ráadásul messze nem elhízott, mint a legtöbb mislen-baba.

Azért túlaggódni sem kell a dolgot.

A sok elhízott kisgyereke, meg nem attól van elhízva, mert néha kap csokit, hanem mert állandóan azt kap + chips + egyéb rágcsa, viszont nulla mozgás.

2017. márc. 4. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!