Nagyon rossz anya lennék?
Hú de gyorsan pontoztok ész nélkül. :)
Nem azt írtam, hogy neki is elapad, de nekem ez volt. Örülj, hogy neked nem, pontozóművész.
Koszonom valaszokat. En nem pontoztam le senkit...
Van tejem addig szeretnem neki adni csak mára vlhogy nagyon kisebesedett a mellem es nemtudom miert.. talan sokat volt rakta ugy h nem papizott. Remelem nem apad el. De msr nem birom neki adni igy.
3 hetes a babám. Nagyon kis súllyal, 36 hétre, sürgősségi császárral született. Szülés után kiszáradt, felborult az ion haztartasa, így kapott pótlást a kórházban is már. Egy hét múlva mehettünk haza, addigra lefejt tejet evett üvegből, alig akart szopni.
Mostmár újra egyre lelkesebben szopik. A tejem nem hogy elapadt, egyre több van, kb a háromszorosa a szükségesnek. Cél visszatérni a kizárólagos szoptatasra.
Szóval, egy-két nap alatt nem fog elapadni a tejed, nem fogja a baba elutasitani a mellet. Inkább ez, mint a fájdalomtól stresszesen szoptatni. De fejd ki rendesen a pihenő cicit, és nem lesz semmi baj.
Amúgy hogy lennél már sz@ranya ettől! Fejni, uvegezni sokkal fárasztóbb, csak azért, hogy anyatejet kapjon a baba.
Nyugodtan pihentesd a cicid,nem vagy ettől rossz anya.
És ajánlom nagyon a Lansinoh mellbimbókrémet,én dm-ben vettem 4000 forint,de nagyon megéri szerintem.
Én kb a 30.hét körül kezdtem kenni vele(terhesség alatt napi1x-2x),szülés óta csak akkor ha érzékenyebb mert rágcsálta.Szóval kb 5 hónapja van meg ez a tubus,és kb félig van.
#14 vagyok
Testsuly kg-ként 150 ml, osztva azzal, ahányszor eszik naponta, ez az egyszeri adag kb. KB 480 ml/nap. Ha 3 óránként eszik kb, akkor 60 ml/ étkezés.
Persze, ez egyéni. Az én fiam kb 3 kg, és simán benyom szopi után is hatvanat meg az üvegből.
Minden szopcsi után fejek, így van neki bőven tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!