Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hónapos fiam kb.2 napja...

2,5 hónapos fiam kb.2 napja folyamatosan pukizik, szorulása is lett. Fáj neki, eddig nem volt ennyire hasfájós, mi lehet vele? Részletek lenn

Figyelt kérdés

Ma vettem az eddigi milumil ha start helyett beba start aktívot, hátha attól nem lesz ilyen baja... ma este adtam neki először, mikor derül ki, hogy jobb lesz-e tőle vagy nem?

Mostanában cseréltem a cumin nagyobb lyukúra, vajon több levegőt szívhat? Folyamatosan kapja az infacolt 3-4 hetes korától. De akkor még mindig marad a szorulás, azt nem tudom, miért van neki. Már nemigen értem ezt az egészet. 2 napja nyűglődünk, alig akar enni.

2010. máj. 9. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk pont fordítva volt a helyzet. A Beba tápszertől volt szorulásunk. Mást nem adsz neki? Mármint egyáltalán nem kap egy pici tejet sem? Mert akkor gondolhatnál arra is. Netán nála nem fordítva van a helyzet a fogzással kapcsolatban? Nem-e az indult meg nála?! Nincs megduzzadva egy picit az ínye? Nem próbáltál még adni neki teát? Ha igen, akkor milyet? Nálunk is bele telt egy pár napba, mire kisérletek árán valamelyest helyre rázódtunk. Igaz nálunk pótlásra kell sajna a tápszer, de nekünk sem 2 napba telt, a probléma megoldása. Kitartás anyuka!
2010. máj. 10. 04:57
 2/3 anonim válasza:

Én nagyon szenvedtem a tápszerrel, nekünk minden Ha tápszertől szorulása volt. Sok levegőt is nyelt és attól ez volt. Az én fiam is 2,5 hónapos, Nekünk bevált a nuk cumi szilikon 1-es méret és tejes. Kevés levegőt tud nyelni evés közben, és csukásgátlós. 400,-ft szerintem megéri kipróbálni. Tápszert meg most NOVOLAC IT 1-est kap. ez kimondottan szélgörcsök elleni, meg székrekedés elleni.

ez is bevált nekünk. HA meg nagyon nem boldogulsz a kakilássak egy negyed glicerin kúp segít, de csak, ha 2-3 napja nem tud kakilni. Ezt nekünk a doki mondta.

2010. máj. 10. 08:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az ilyen babcsikon szokott segíteni a Humana HA 1 vagy HA2 tápszer! Én a tápszert Humana vizzel adtam neki Olyan lágy lett a széklete, mint az anyatejes babáknak.
2010. máj. 10. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!