Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi egy alap kezdő csomag...

Mi egy alap kezdő csomag csomag gy kis babánál?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt az hogy mi a nélkülözhetetlen ,mi ami jó ha van de nem szükséges mi az ami teljesen hasztalan? 24 éves vagyok egyre jobban érik bennem hogy anyuka szeretnék lenni,viszont ebből a szempontból nem nagyon vagyok tájékozot.
2017. márc. 1. 13:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Hasztalan alatt az értettem pl. H pihenő szék +játszószönywg+hinta. Ezekből mind három szükséges esetleg egyik se. Baba ágy szten alap. Nem merném a nagy ágyba magam mellett altatni
2017. márc. 1. 22:30
 22/23 anonim ***** válasza:

Ezekbol pont egyik sem szükséges,de elethelyzettol fuggoen jol johet,ha van..csak egy pelda,pihenoszeket a harmadik gyereknek vettem csak,a masik kettőnél nem volt ra szükségem,de igy a kicsit is konnyen tudom mozgatni lakason belul,hogy leteszem magunk mellé,ha a nagyokkal játszunk,eszunk,stb..hinta nagyon jó,de ugye fix helyen van,nalunk meg jelen állás szerint sehova nem lehet felakasztani..

Elore bevasarolni ezeket kb. Felesleges,ha megvan a kicsi,akkor is raer,ha szukseget érzed....szerencsere olyan vilagban élünk,ahol nagyon max egy hét alatt barmi beszerezheto akar hasznaltan is

2017. márc. 2. 01:51
 23/23 anonim ***** válasza:
a pihenőszéket hasznosnak tartom, hintánk is van, én azt is szeretem, de mind2 nélkül meg lehet lenni
2017. márc. 2. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!