Anyukak kis tamogatas kellene nekem. Egy hetes a babam?
Egy hetes a babam es pocakfajos lesz talan. Nagyon nehezen bofizik van h vegkepp. Tudnatok tippeket adni mit csinaljak h konnyebb legyen neki? Cicin is bealszik onnan meg nehez mar bofiztetni.
Ejjeleink is nehezek. Van hogy egy orankenr kel cicizni. Be fog ez valaha allni kicsit jobban? Mit tudnek csinalni? Arra is fondoltam hogy este tizkor adnek neki tapszert ami jobban elteliti es aludna hajnalig. Nagyon ki vagxok tole h nem alszunk. Aztan napkozben pedig maradna a cici.
Koszonom valaszaitokat.
Nem vagyok onzo csak neki is a legjobbat szeretnem h nyugodt ejjele legyen.
Kivarom hogy mi lesz. Remelem javul. Ket orankenti szopiztatasnak is orulnek :)
Cseppeket javasolt orvos de meg nem akarom neki pont mert csak egy hetes. Meglatjuk kovetkezo napok milyenek lesznek
Meg szoptatom amig tudom. Hisz neki is ez a legjobb most :)
Honnan tudhatom hogy van eleg tejem?
Tápszertől se alussza át az éjszakát. Kevesebb a tejem van hogy tápszert kap de attól még éjjel legalább egyszer kel a 4 hetes kisfiam
Nekünk is espumisan és bio gaia segitett se kellett egy hét mire teljesen kifejtette a hatását. Egy idő után megszokod a kevés alvást és lesz hogy két percre is bealszol ami pihentető lesz.
Szoptattam a babam, de estere tapszert kapott, nem a kenyelmem miatt, habem mert nem volg eleg tejem. Ket orankent kelt ugyanugy egy even at.
Ugyhogy ez semmire sem garancia. De ha tapszerezni akaraz, tedd azt! Izgi kesz ket orankent kelni, konyhaba kimenni , viget forralbo, majd vizet huteni, tapszert keverni, kozben uvolt a gyerek. Sok sikert!
A kenyelmed erdekeben ...
Mindhárom gyerekemnél felmerült bennem 1-2 hetesen, hogy mi lenne, ha tápszert kapna éjszaka. Valahogy úgy éreztem, hogy estére nem elegendő a tejem neki, és attól sír olyan keservesen.
Aztán szerencsére megoldódott minden alkalommal, és viszonylag sokáig szoptattam őket. (5-6 hónapos korig kizárólag csak anyatejet kaptak)
Amit tudok tanácsolni: ne idegenkedj a cseppektől, bár nem mindenkinek jó bármelyik, de sok esetben tökéletes választás a hasfájós babáknál. A másik, próbálj odafigyelni, mit eszel, főleg az első 2-3 hónapban, amíg megerősödik a kis gyomra.
A harmadik antibiotikumot kapott a kórházban, így már a második naptól kapta a Biogaia-t. Nála igazából csak az első két hét volt nehéz, a második gyereknél hónapokig tartott, mire javult a helyzet.
Nem kell rogton undoknak lenni... de gyakorin ti tokeletes anUkak imadtok undokoskodni..
Nem azert h en aludjak hanem h nyugodt ejjelei legyenek. Hisz ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!