Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babátoknak mit...

2 hónapos babátoknak mit adtok inni? Tápszer mellé. Mikortól érdemes több folyadékot adni?

Figyelt kérdés

Első babás vagyok. Ezért kérlek ne bántsatok - nem vagyok tapasztalt.

Eleinte azt a tanácsot kaptam, hogy a tápszer mellé nem feltétlenül kell vizet vagy más folyadékot adni, főleg ha van elég pisis pelus és jó a széklet is.

Fiamnak sok pisis pelusa van és napi 1x kakil is. Amúgy a bőre is szép, a szája nem cserepes, stb. Mégis többen meglepődtek, hogy nem nagyon iszik a tápszer mellett. Van hogy adunk neki vizet, de csak kortyonként adjuk, mert eltorzul az arca és öklendezik is ha egyszerre többet nyel.

Mit javasoltok, ti hogy csináljátok? Mivel nem jelez hogy szomjas, csak adjak neki két evés között?

2017. febr. 27. 15:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell neki viz, mert annyival kevesebbet eszik a tapszerbol.

4 honapos koratol almalet kap, nagyon szereti.

2017. febr. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!