Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet felrúgni egy...

Mikortól lehet felrúgni egy gyerek szigorú napirendjét?

Figyelt kérdés

Mi történik ha megzavarjuk valamivel?

Mi a legrosszabb ami történhet emiatt?

Másfél éves gyerek esetén mi lesz?

2017. febr. 26. 07:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd nem "akar" elmenni. Egyelőre fontosabb neki a gyerek. De ehhez joga van szerintem.
2017. febr. 26. 17:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi történik? Ha tenyleg van egy kialakult napirendje, es elter tole, akkor mas idopontokban eszik, alszik, furdik, es ez altal veszelybe kerul az ejszakai alvas is. Gondolom nem akar a baratnod ezert virrasztani.

Nalunk mondjuk nincs semmi napirend, csak a reggeli keles es esti elalvas fix.

2017. febr. 26. 23:54
 13/16 anonim ***** válasza:
14 hósan már csak egyszer aludtak nappal és akkor már lehetett tologatni az alvásidőt, ha programom volt, emiatt sosem paráztam. Volt, hogy 10 napig Horvátországban voltunk, és össze-vissza aludt, vagy nem is, de mikor hazajöttünk, első naptól visszaállt a napirendje. Én is gondolkodtam ilyeneken, amikor még nem volt gyerekem, hogy ez miért így, vagy úgy van, tudtam, hogy ha másnál láttam valamit, ami nem tetszett, hogy én majd ezt tuti nem úgy csinálom, ha lesz gyerekem. Aztán ugyanúgy én is megtettem... Ezt csak akkor tudod meg, ha te is ilyen helyzetben leszel, neked is megváltozik az életed és neked is változnod kell majd, alkalmazkodni. Sokkal könnyebb szerintem neki egy kialakult napirendet betartani, mint kínlódni, ha borul az egész rendszer.
2017. febr. 27. 10:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Ezért kérdeztem, mert én még nem tudom.

De ha ez így van én biztos nem vállalok egy jó darabig még gyereket.

2017. febr. 28. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
a gyereknek rendszer kell és napi rend, hogy kiegyensúlyozott jár. A gyerekvállalás nagyon sok lemondással jár az elején. Nem kell rabszolgába átmenni, de az tény, hogy egy jó anyuka szerintem a saját szükségleteit háttérbe szorítja legalább az első pár hónapban, amikor a baba folyamatos jelenlétet és törődést igényel...egy 1,5 évesnél már lehet rugalmasan kezelni a dolgokat, aludhat nagymamánál, otthon maradhat apukával, nem szopizik, nem igényel altatást feltétlenül, az élet szabadabb mellette, sőt szerintem ez a legszebb időszak...még nincs óvoda, még nem kell dolgozni, még nincs nagyon dackorszak sem, de már értelmesen lehet vele játszani, ha olyan akkor beszélgetni is...én nagyon szerettem a 1,5 éves korszakot. De gyereket vállalni nehéz, ez biztos.
2017. febr. 28. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:
*kiegyensúlyozott legyen
2017. febr. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!