Hol tudok rendelni a neten olcso pihenöszéket ami zenél és rezeg magátol? Használt is jo lenne, pécsi vagyok, esetleg melyik bababoltban tudok venni?
Figyelt kérdés
Láttam régebben valahol a neten olyan fisr presh-os pihenöszéket ami esöerdö mintázatu volt és zenélt meg rezgett,csakmár nem tudom hol találtam.Ha valaki látott hasonlot kérem irjon,vagy esetleg van elado akkor azt is szivesen venném. köszönöm.2008. okt. 11. 12:14
1/3 anonim válasza:
Vatera.hu, teszvesz.hu, Brendon-ban is sokfélét lehet venni,de az új elég drága.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is ilyen van, imádja a kisfiam. Én a www. c-sale.hu oldalon rendeltem (ezen belül baba center, fisher price, pihenőszékek), 16990 ft volt+ pk.
3/3 anonim válasza:
én az ebayrol szoktam rendelni, sokszor szallitassal egyutt is olcsobb, mint mashonnan, es rengeteg uj dolog van ott.
bar a fentiek valoszinuleg jobb opciok, ha van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!