Szlovákiai magyar anyuka vagyok. Nálunk kötelezö az ortopédnadrág? Már három és fél hónapos a fiam és a szakorvos még mindig azt akarja, hogy 1 hónapig hordja az ortonacit.
Figyelt kérdés
Nálatok hordják a babák? Szegénykém utálja és én is, nem tud forogni, rugdalódzni benne, pedig már nagyon ügyeske. Sokszor leveszem róla hadd mozogjon szegény. Pedig a doki szerint oké minden, de azt mondja még fejlődik a csipője és kell neki, mit tegyek?2008. okt. 11. 11:22
1/4 anonim válasza:
Nálunk 3 hónapos koráig terpeszpelenkát kellett használni, aztán visszavittük kontrollra, ott azt mondták még rá lehet 1 hónapot adni, de mivel amúgy azt mondta a doki, hogy minden rendben van, ezért én már nem adtam rá.Neki is nagyon kényelmetlen volt, de sajnos ez az ő érdekük.De ha azt mondta a doki, hogy nálatok is oké minden akkor szerintem már nem muszály ráadni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2008. okt. 11. 11:28
3/4 anonim válasza:
Nálunk nem kötelező, a dr. néni mindig nézi a csípőjét, jól szétterpeszti a kis lábacskáit és ha minden rendben talál nincs ok, amiért használni kellene.
4/4 anonim válasza:
Használjátok csak alváskor. Nekem ezt tanácsolta védőnő, bevált.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!