Babaruha vásárlásakor figyelembe veszed ezt a "különös" szempontot?
Van egy kislányom és szeretnénk még gyermeket. Ha a lányomnak veszek ruhát, mindig olyan szemmel nézegelődök és válogatok, hogy ne túl lányos legyen, lehessen ráadni a tesóra is, ha az fiú lesz. Rokonoktól sok ruhát kap ajándékba, azok mind tipikus lányosak, így a ruhatára nem "unisex".
De másban is gondolkozok így: Ne legyen rózsaszín vagy túl lányos a hinta, a bicikli, a kisbútor, babakocsi, autósülés meg ilyenek.
Nem kimondottan spórolás vezérel, sőt egyáltalán nem. Csak sajnálnám, ha "kárba veszne" a sok szép ruha.
Jó lenne, ha születne még egy kislányunk és még egy kisfiú is majd. :P
Igen, amúgy imádom az összes kis lányos holmiját, a kis bolerókat, meg szoknyákat, kis kendőket, kalapokat! De annyira sajnálom őket eltenni a szekrény mélyére, miután végleg kinőtte! :)
Félre ne értsetek, nem ez a legnagyobb problémám (sajnos)! De jó kicsit is ilyen kevésbé fontos "gondokon" is agyalni...
Szia!
Én még csak most "gyűjtögetek" az elsőnek, de én is igyekszem mindenből a semleges szineket, fazonokat választani. Persze nem mondom, hogy nem lesznek kislányruhák, meg masnicskák, mert hátha a következő fiú lesz, de pl. biztos, hogy nem fogok rózsaszin-ciklámen babakocsit vagy kiságyat venni. Rugdalódzókból is inkább a halvány zöldes, drapp, fehér, tehát olyan szinűeket veszünk, ami fiú és lány babára is jó lesz. Valóban, én is sajnálnám, hogy a pici ruhákat amúgy is csak néhány hétig hordja a baba, mert aztán már ki is növi.
Szia,
mi is így gondolkoztunk elöször,aztán mégis azt vettem észre,hogy szinte minden kék... :D :D
Jó,a babakocsik,hordozó,autósülés,etetöszék unisexek.De amúgy... :) Pedig mi is szertnénk még kislányt is,söt,már nagyon nagyon,föleg,ha édi pl Hello Kitty-s ruhácskákat látok.
Jelenleg a kinött ruhákat,amiket nem sajnálok,eladom,mert nagyon sok van,a méret növekedésével sajna az ár is nö :(
Amúgy szerintem remek ötlet egy-két unisex alapruhadarab,ami aztán lányos/fiús dolgokkal kombinálni lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!