Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Etetőszék vásárlásakor, mire...

Etetőszék vásárlásakor, mire figyeljek? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Fél éves a babám,hosszú távra szeretnék neki etetőszéket venni. Azon kívül,hogy stabil,lemosható,könnyen tisztítható legyen,mi az ami fontos még? Első babás rutintalan anyuka vagyok :)

Írhattok olyan márkát,típust,ami bevált. Előre is köszönöm!

2010. nov. 21. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Lényeges szempont h tud e már ülni?Mert ha igen,akkor felesleges a dönthető etetőszék.Ebben az esetben az Ikea Antilop etetőszékét tudom ajánlani,vagy pedig fa átalakíthatósat.Mindkettő nagyon klassz.Te gondoltál e vmilyenre?Ha nem tud még ülni,akkor L.Rossi (Boss) etetőszéket ajánlanám,ez dönthető,minden porcikája mozgatható,dönthető,vidám színösszeállításokban kapható,rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal,amiiket leírtál..
2010. nov. 21. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Az Ikea Antilop tökéletes és olcsó is, nekem bevált.
2010. nov. 21. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi a Brendonban vettünk Touragoo etetőszéket:

Ajánlott kor: néhány hónapos kortól

Anyag(huzat): légáteresztő, textil

Anyag(tálca): műanyag

Anyag(ülőrész): párnázott PVC

Anyag(váz): fém

Állítható ülésmagasság: 6 pozícióba

Jellemző: stabil, vastag váz

Jellemző(háttámla): 3 pozícióba dönthető

Jellemző(lábak): 2görgős, fékezhető kerékkel

Jellemző(tálca): asztali étkezéshez mindkét tálca levehető, felső tálca levehető, mosható, pohártartóval felszerelt

Súly (kg) : 8,9

Tartozék: 5 pontos biztonsági öv, műanyag kicsúszásgátló a tálca alján

Tisztítás(huzat)-h: könnyen tisztítható, levehető, mosható

Nekünk a narancs-fekete színösszeállítás van, 19.000 Ft.

Szeretem, a gyerek is szívesen ül benne. Nézd meg, hátha nektek is bejön :)

2010. nov. 21. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is az a fajta van, amit az utolsó válaszoló írt, még a szín is egyezik, és én is tudom ajánlani.:)
2010. nov. 21. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
A kislányom a keresztszüleitől kapott etetőszéket.Mi olyat kaptunk ami átalakítós.Kisszék,kisasztal.A lányom 3 éves és így használja még mindig.Színezni is ebbe szokott.
2010. nov. 21. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem válogattam, mivel az ismerősi - és családi körben mindenkinek IKEA (Antilop) etetőszéke van, és mindenki maximálisan elégedett vele.

Könnyű, egyszerű, könnyen tisztítható, nem egy monstrum, ráadásul még olcsó is. Arra a pár hónapra bőven jó, mi nagyon szeretjük! Már a 4 hónapos Babánk is szeretett belőle nézelődni.

2010. nov. 21. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Az IKEA Antilop etetőszékét ajánlanám: tálcával max. 5000Ft.

Könnyen tisztítható, strapabíró szék.

2010. nov. 21. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi szempontjaink: stabil, könnyen tisztìthatò, vàll- ès derèk pànt, összecsukhatò legyen.
2010. nov. 21. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!