Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak a babára itthon míg...

Mit adjak a babára itthon míg alszik?

Figyelt kérdés

Januárban fog születni a picur,első babánk lesz.Nem tudom miben altassam majd.Gondoltam veszek neki hálózsákot na de az alá hogyan kell öltözteni?Mennyire legyen vastag a zsák?Ujjatlan vagy hosszú ujjút vegyek?Mit adjak majd az alá hogy ne legyen nagyon melege de ne is fázzon meg?

25 hetes kismami

2008. okt. 11. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
szia. mi most 12 hetesek vagyunk, az én kislányom ujjatlan hálózsákba meg hosszú újjú bodyba alszik. ha hűvösebb van rárakok még egy kis plédet
2008. okt. 11. 09:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom a hosszú ujjú body nem hosszú szárú mert akkor az már rugi ugye? :-) Esetleg kiszokni is kell ilyenkor?Vagy az ugy már sok?Már most aggódom ilyesmi miatt pedig biztos akkor majd könnyebb lesz.
2008. okt. 11. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a szobahőmérséklet.Milyen a fűtés,ha folyamatosan jó meleg van,nem kell kiszokni,ha a hálózsákban van.Meg babáktól is függ,ha hidegebb a talpa akkor igényli.
2008. okt. 11. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Én nem adok rá zoknit, szerintem nem kell. Mindig jó meleg keze, lába. De amúgy jól irtad, a hosszúújjú az már rugi. A Bodynak nincs lába és vagy rövid, vagy hosszú vagy újjatlan. Ne aggódj! Amúgy én is tele voltam ilyen kérdésekkel, első babánk szintén. Minden egyértelművé válik ha már ott tartasz :)
2008. okt. 11. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha én is visszanézem a képeket, hogy 2 ruha volt rajta, egy takaróba becsavarva és egyel letakarva, rosszul leszek magamtól:-) Júniusi a babám:-)

Pár nap alatt ki fogod tapasztalni, hogy mit adj rá.

Én téli babára biztos adnék egy

-vagy hosszú ujjas badyt és egy vastagabb ujjatlan hálózsákot,

-vagy egy rövidujjas badyt és egy vastagabb hosszú kezes hálózsákot. (én mondjuk ezt pártolnám)

nekem egy gyapjú hálózsákom van, csak még nagy a babára. Mire megjönnek a hidegek, pont jó lesz.)

2008. okt. 11. 14:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon sokat segítettetek!

Mindenkinek boldog babavárást,ha már megvan akkor meg jó egészséget a babának és a mamájának!

2008. okt. 12. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!