Baba szépségvereny ötletek?
utolso: köszi az ötletet.
elsönek: a termékekre és a reklámokba se játék babák vannak ;)
En is gondoltam ra, de a magyar gyerekmodell oldalak nekem nagyon amatornek tunnek. Van nemi tapasztalatom ebben igy latom mi a gagyi es mi a profi. Arra gondoltam, hogy csinaltatok rola egy portfoliot es hiresebb felnott ugynoksegekhez elkuldom. Ez egy jarhato ut, ha atlagon feluli a fiad.
Aztan korulneztem a magyar reklampiacon. A legtobb reklam kulfoldi gyartmany, csak a szinkron magyar. A magyar reklamokban pedig jellemzoen az adott ceg tulajanak a gyerekei vagy ismerosei szerepelnek.
En reszemrol letettem az otletrol. Majd ha tizeneves lesz es lesz kedve es adottsaga akkor talan visszaterek a temara.
Hát igen, gondoltam rá énis h saját köreikből választják ki a babákat.
De úgy gondolom másnak is járna esély!
Valahogy jobban megnéztem a reklámokban és egy-egy terméken szereplő képeket és mindenféle rosszindulat nélkül állítom h nem különlegesek, teljesen átlagosak. Szívesen látnék már egy kis kerekarcu babát és nem pedig (már bocsánat a kifehezésért!!) szögletes, hosszukásarcu babocákat.
Ugye persze mindenkinek a saját gyeremeke a legszebb, és ez így tökéletes ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!