Baja lenne a gyerekemnek, és azért nem forog?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 hós. Bal irányba már 2 hónapja átfordul hátáról a hasára. De jobb irányba, és hasról hátra egyáltalán nem fordul át. Pedig már hátrafelé is kúszik, emelgeti hason fekve a popóját, és már négykézlábra is áll, de hiába mondtam el ezeket a dokinak, így is beutalt a Rehab. intézetbe. Mégis valami baja lenne a babámnak?2010. máj. 9. 10:53
1/4 anonim válasza:
Hát elég gyanús szokott lenni mikor a gyerek feltűnően kíméli valamiét (pl nem fordul abba az irányba)
Reméljük a legjobbakat. Lehet, hogy csak annyi, hogy a másik oldal nem érdekli.
Ne ess egyből kétségbe. A hasról való visszafordulás egyébként sem alakul ki azonnal.
2/4 anonim válasza:
A másik oldalán lehet egy letapadt izom, ami fáj, ha arra próbálkozik, kb ennyi.
3/4 anonim válasza:
Jól írták az előttem szólók. Egy félévesnél főként feltűnő, ha az egyik oldalt úgymond hanyagolja. Az enyém már újszülött korában utált a jobb oldalán lenni és a fejét sem fordította arra. Mi is utánajártunk és jól tettük, kiderült az oka. Azóta minden oké, már 12 hónapos. Mindenképp nézesd meg, de megijedned nem kell, mert egy kis gyógytorna lesz a megoldás.
4/4 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet, az én babám 4 hónapos, 2 hete járunk Dévény tornára, mert az egyik irányba nem nagyon fordította a fejét. Ott több minden is kiderült, de pár hónap alatt teljesen rendbe tudják hozni.Teljesen le vannak tapadva az izmai, és eléggé fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!