Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hónapos baba mellett éghet...

6hónapos baba mellett éghet egész éjjel a sólámpa?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon jó a sólámpa. Mi is használunk.
2010. máj. 9. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:
igen, miért ne? nállunk is ég még néha. már 2éves :)
2010. máj. 9. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk azóta ég,hogy hazajöttünk a kórházból.Éjjel,nappal.5 hónapos és egy hetes a fiam
2010. máj. 9. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Éghet, de tök fölösleges. Egyrészt később félni fog nagy valószínűséggel a sötétben, ha le akarod kapcsolni a lámpát, másrészt pedig a fejlődésért felelős melatonin csak úgy tud rendesen termelődni az agyban, ha sötétben alszunk. Ha bemész hozzá éjszaka, akkor kapcsolj csak lámpát.

Mi így csináljuk. Ha mennem kell hozzá, és látni akarok, felkapcsolom. De ahhoz, hogy adjak neki pár korty teát vagy vizet, nem is kapcsolom fel. Amíg éjjel is evett, természetesen felkapcsoltam, de akkor sem égettem nála folyamatosan. Minek??? 7 hónapos.

2010. máj. 9. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Na, akkor az én gyerekem nem tudom hogy fejlődött ilyen szépen, mert fél éves koráig aludtunk sólámpánál! Ráadásul a betegségek sem érték el, másfél év alatt kétszer folyt az orra. Arról nem is beszélve, hogy abszolút nem fél a sötétben. Lehet hogy mi vagyunk a kivételek, de nem hiszem, szerinte ha eddig működött, akkor használd nyugodtan!

Sok sikert és jó babázást!

2010. máj. 9. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Éghet, semmi baja nem lesz tőle, de szerintem is felesleges az alváshoz lámpa. Ha megnyugtat téged, hogy ég, akkor égjen. Szerintem a gyerkőcnek mindegy.

Nálam az a kérdés, hogy miért ég sok helyen. Én ezt találom furcsának.

2010. máj. 9. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

6 hós a babám, mióta hazajöttünk a kórházból ég nála a sólámpa, letakarva egy párnahuzattal, hogy éppen csak derengjen. A kiságyánál így tök sötét van. Nekünk a kórházban javasolták ezt is, és az ultrahangos párásítót is, mivel a férjem allergiás asztmás.

Ja, és szépen fejlődik, vagy én gondolom, hogy 20 centi növekedés 6 hónap alatt jónak számít!

2010. máj. 9. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem éghet, mi is azt használjuk lágyabb fénynek, de szerencsére éjszakára nem kell használnunk.
2010. máj. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!