6honapos baba milyen tápszert eszik és menyit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 13:53
1/8 anonim válasza:
Az én babám holnap lesz 6 hónapos, két hete már 2es tápszer kap, egy étkezést már kiváltottunk délelőtt, emellett napi kb 700 ml tápszert eszik.
2/8 A kérdező kommentje:
milyen tápszert esztek? egy honapban hány doboz tápszer fogy nektek?
2011. máj. 2. 14:20
3/8 anonim válasza:
Szia! Kislányom 6,5 hós Milupa Milumil 2-es tápit eszik reggel, este pedig Milupa Jó éjszakát tápszert. Reggel 130 ml, este 200 ml. Most kezdtük még csak a 2-es tápszert de meglátásom szerint kelleni fog egy hónapban 2 sima Milupa és 2 Jó éjszakát.
4/8 A kérdező kommentje:
szia csak reggel és este adsz neki tápszert? akkor nap közben kit eszik köszi anita
2011. máj. 2. 14:36
5/8 anonim válasza:
Szia!
1. vagyok, mi nem Mo-on élünk, itt a Nestlé-nek van a Nan Ha-s tápszere, 400g-os kiszerelésben, ebből így ahogy mi eszünk most 5 naponta kell venni egy tégellyel.
6/8 A kérdező kommentje:
receptre veszed és menyiért
2011. máj. 2. 18:54
7/8 anonim válasza:
Itt nem olyan eü rendszer mint otthon, tehát nincs semmiféle támogatás a tápszerre. Így elég húzós az ára, 10 Euro egy tégely.
8/8 anonim válasza:
Szia! Második vagyok! Reggel este tápszer. Tízórai gyümölcs, ebéd főzelék, uzsonna tejpép vagy baba joghurt. Már mindent eszik ami a korának megfelelő. 3,5 hósan kezdtük a hozzátáplálást, azért tartunk már itt. :) Egyébként az 1-es tápszerre van csak támogatás, a 2-esre már nincs, csak akkor ha HA-s tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!