Melyik a legjobb etetőszék és miért?

Nekünk ilyen van
plusz vettünk bele párnát.
Sosem borult fel ,nagy a tálcája és még a kisfiam is automatikusan kinyitja a száját ha benne ül :)Én nagyon elégedett vagyok!!! :) :)

A mi etetőszékünknek csak a háttámlája dönthető. A lányom elég sokára tanult meg ülni, de így sem tudtuk használni, mert lecsúszott benne és kényelmetlen is volt a számára. Ebből a szempontból talán jobb az, ha az egész ülés maga dönthető. A magassága is állítható, de erre még nem volt szükség. Rokonoktól örököltük, elég drága is volt újkorában (kb 30ezer), de szerintem nem ér annyit.
Nagymamánál egy egyszerű IKEA-s van. 1500 Ft-ért vettem teszveszen. A célnak tökéletesen megfelel. Kényelmes is, nem csúszkál benne a lányom. Komolyan szimpatikusabb, mint a drága, párnázott etetőszékek.

Nekem egy majdnem 10 éves darab van, fa később aztal és kisszék lehet belőle.
M ma már 10 éves fiam kapta, sokáig használta lánynál is ezt használom féléves kora óta8 akor felült magától), most 14 hónapos.
A tálcáját lehet kijebb rakni.
Ilyen, csak a tálcájának van pereme.
Fogalmam sincs milyen márka, de ilyet lehet kapni most is.

Ilyen etetőszékünk van,csak kék-narancssárga, a teszveszen vettem nagyon jó állapotban 8000ft-ért.
Nagyon elégedett vagyok vele.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!