Melyik a legjobb etetőszék és miért?
ez a kérdés engem is érdekel.
én nagy tálcásat szeretnék venni a kistesonak.
a kisfiamnak az a fa etetőszéke volt ami később kisasztalként és székként használható. na ez nem lesz a kicsinek. hamar kinőtte viszonylag - mert nem lehet állitani a tálca távolságát a háttámlátol. meg a tálcája is kicsi és minden lepotyogott rolla főleg mikor egyedül probálkozott.
Igen, az nagyon fontos, h masszív legyen, tehát ne fa etetőszéket vegyél. A mienk dönthető háttámlájú, ez nekünk azért volt fontos mert amikor még nem ült a babám, de már elkezdtem hozzátáplálni, így bele tudtam tenni. Aztán nálunk akkor is jó volt, amikor meg akartam tanítani az önálló ivásra! Kezébe adtam a cumisüveget, és ahogy egyre jobban tudta tartani mindig emeltem vissza egyre jobban, most már teljesen önállóan, ülve tud inni. A mienk kéttálcás.Ezt a funkcióját meg azért szeretem, mert pl volt már olyan, h a kisfiam belenyúlt a tányérba is kiborult az egész kaja, éhes is volt, így csak a fölső tálcát levettem, nem takarítottam el azonnal, és ehetett tovább, nem tudott belenyúlni a kajába. A mienkének állítható a magassága is. Gurulós kerekei vannak, ezt pedig azért szeretem, mert ha a konyhába vagyok és a kisfiam beleteszem, simán oda tudom húzni. szerintem még az is fontos, hogy könnyen tisztítható anyagból legyen a huzata! A biztonsági öve úgy működik, ahogy a babakocsiban. Én szeretem a mienk. Amúgy Mamas&Papas. Használtan vettük 8000 ft-ért!
*Sz*
nekünk ilyen van, nagyon szeretjük. Nagy tálca, sok funkció, nagyon kényelmes és szép is.
Szia!
Nekünk is brevi van. Nagyon szeretem, nagy a tálcája, masszív, elég pici kortól használható, dönthető az ülése 3 fokozatban, magassága is állítható!
Mi ezt választottuk, és nagyon szeretjük. Több fokozatba állítható a magassága, az ülőrésze. Igaz nagyon drága volt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!