Mennyi egy 3 hós baba minimum alvásigénye?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 08:31
1/5 anonim válasza:
Szia!
Azt h mennyi a minimum nem tudom,de leirom,h az én babám h alszik.
Este 9 töl reggel 6ig vagy 7 ig,reggeli után olyan 11 ig,és délután meg olyan 2 orát mikor sétálunk.És fürdésig vacsoráig semmit.
2/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is este 9-től reggel 5-6-ig alszik, majd reggeli után újabb 2 órát-kb 9-ig-utána mindig 1 óra játék, fél óra altatás, fél-egy óra alvás.Az én fiacskám 2-2,5 óránként eszik (anyatej).
3/5 anonim válasza:
Az en kisfiam este 9-tol reggel 6-7-ig alszik. Utanna szopi es visszaalszik kb. 9-ig. A napunk igy nez ki: 4 orankent eszik de az evesek kozott alszik 1-1.5 orat.
4/5 anonim válasza:
Változó, de még elég sok. A saját 3 gyerekemről tudok írni. Az első ennyi idősen a szopikon kívül 1-2 órát volt fent aktívan, a második kb. 2-3 órát, a harmadik pedig csak evett és aludt 4 hónapos koráig. Csak szopni kelt fel.
5/5 A kérdező kommentje:
Néha napján alszik napközben 2 órát, de inkább 1/2-1 órákat szokott aludni étkezések között. Ritkán nem is alszik el. Éjjel sem viszi túlzásba, csak remélem, hogy neki elég és nem velem van a gond, hogy nem tudom rendesen altatni, úgy hogy neki jók legyenek a körülmények. De jó kedvű, fejlődik szépen.
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 17. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!