Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok zöldborsót és...

Mikor adhatok zöldborsót és karfiolt?

Figyelt kérdés
Kisfiam 5 hós,és 4 hós kortól adható a zöldborsó,és van olyan 4 hós kortól adható finom főzelék,amiben van karfiol.Miután evett ezekből 2-3 óra múlva olyan hasfájása lett,h másfél órán keresztül ordított.Mikor próbálhatom meg legközelebb,vagy hosszú ideig inkább hanyagoljam?Ezen kívül sokféle zöldség létezik,nem is ragaszkodnék hozzá.
2008. okt. 11. 01:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd úgy 7 hónapos korban,kicsi még, a bébiételek közül is válogass inkább egyszerűbbeket.Tudom h rá van írva h adható,de azért válassz egyszerűbbeket.Pláne ha még gond is van tőle.
2008. okt. 11. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Borsó kb 7 hónapos kortól. K betűsök mint a karfiol is 8-9 hónapos kortól. A finom főzelékbe felénk nem szoktak tenni karfiolt. Ha te főzöd így csinál. A bébibétel az más.
2008. okt. 11. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Bébi ételből nyugodtan adhatsz neki,nem puffaszt. Ha így lenne nem forgalmaznák.Én is adtam neki és semmi baja sem lett. Az orvos nekem azt mondta, hogy a k betüsök puffasztanak, és a bébiételt is úgy készítíik hogy amikor föl forr az első vízbe le kell önteni azt a vizet és új vízbe föl rakni.Ígí ki fött belőle az ami bántja őket. Én így csinálom és semmi baja nincs tőle.De csak azokat add neki amit bébi ételbe is látsz, a korához illőtt,és semmi baj se lessz
2008. okt. 11. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2008. okt. 11. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!