Miért üvölt? Talán elkényeztettem?
Figyelt kérdés
4 honapos a kisfiam és 2 napja minden fürdés után átüvölti az öltözködést.(1szer voltunk babauszáson,nagyon élvezte)Talán ennyire megszerethette a vizet?Napközben is üvöltve sír ha leteszem és nem vele játszok.Eddig nem volt semmi "baj" vele,nagyon nyugis baba volt és csak akkor sírt ha éhes volt.Írjátok meg légyszi mire tippeltek mert nekem már nincs ötletem.Ja és hogy mit csináljak,hagyjam sírni?(amit persze sosem tettem még mert azt vallottam mindig van valami oka a sírásnak és ki kell deríteni,de ez a meglátásom most nem üzemel.Előre is köszönök minden hozzászólást.2008. okt. 10. 21:05
1/4 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem írni hogy sokat játszok vele születése óta énekelek neki és mindig ott vagyok ha megnyikkan hogy valaki foglalkozzon vele.evbvel el lehet kényeztetni?valamiért éjszaka is 2 oránként felkel pedig 1szer szokott csak.
2008. okt. 10. 21:07
2/4 anonim válasza:
Lehet már elfárad a fürcsi végére, azért sír. Az enyém is szokott (6 hónapos) amikor nyügösebb napja van. 4 hónapos korban már a fogára is lehet gyanakodni (az én kisfiam már 3 hónaposan nyálzott és rá 1 hónapra rá kibújt az első fogacskája). 3-4 hónapos kor körül van egy ugrás a kaja mennyiségben is, lehet többet akar (bár ez attól függ mikor sír). Egyébként én sem vagyok híve a sírni hagyásnak, de néha muszály, pont azért, hogy megtanulja maga is "megoldani" az adott problémát. Az én kisfiam napközben kb 3x alszik és ebből 2x biztosan sírva alszik el: oda megyek hozzá, megvigasztalom, ha már nagyon sír felveszem, de többnyire magától megnyugszik és már alszik is. Azt is észre vettem , hogy van mikor már csak nyűglődik, de ha meglát engem akkor még jobban rákezdi a sírást :)kis betyárok ám, imádnivalók! Elkényeztetni ilyenkor még nem lehet őket sztem, de azért csak óvatosan azzal a sok felvevéssel :)
3/4 anonim válasza:
Lányom is akkor sír fürcsi után, pedig imád fürödni, ha már nagyon fárad, vagy éhes. Mert tudja, hogy fürcsi után cici jön, majd alvás.
Én sem hagyom sírni a lányt, de igen, ilyenkor már nagyon nagyon el lehet őket kényeztetni. Hamar megtanulják, hogy mire, mikor mi történik:-)
Én nem szoktam sírni hagyni, megnyugtatom, megsimizem, ha hergeli magát felveszem, ha megnyugodott visszateszem. De nem hagyom sírni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az első válaszoló hasonló dolgokat írt le mint ahogy nálunk van.Valóban rafkós az én Pajtásom.Az a baj hogy annyira beleéli magát a szinészkedésbe hogy olyan decibellel sír mintha nagyon fájna neki valami,de ahogy meglát,jár keze lába az örömtől és elhallgat.Szóval álandoan rám van szüksége. :-) Én is a fogára gondoltam mert nagyon eszi a kezét és a nyála is folyik már egy honapja.Köszi mégegyszer a válaszaitokat.
2008. okt. 11. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!