Kinek hány hónaposan fordult hasról, hátra a babája, illetve fordítva?
Figyelt kérdés
Kislányunk pár napja töltötte be a 3.hónapot, és 2 napja már ügyesen a hátára fordul.
Védőnő akkor volt nálunk mikor még nem fordult meg a baba, és megkaptuk, hogy a kislányommal egy idős baba már ide-oda forog, mert van járókája.
Szerintem egyik babát sem szabad a másikhoz hasonlítani. Járókát mi is fogunk venni, hamarosan. Bár szerintem nem ettől függ, hogy mikor fordul a hátára, ill. fordítva.
Ti babócátok, mikor kezdett el forogni?
2017. febr. 17. 14:07
11/13 DorciésTina válasza:
Szia!Az én kislányom alig töltötte be az 5-dik hónapot már a hátáról a hasára fordult, másnap a hasáról a hátára de ezt csak egyszer csinàlta,oldalára simán fordul, meg felemeli a két kis lábát és belekapaszkodik, újonnan ez a szórakozása.Meg már mászni is próbál jól halad :)
12/13 anonim válasza:
3.5 honaposan forgott, 5.5 honaposan ul, maszik, felhuzza magat terdelesbe a kisagy racsain.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat anyukák! Mindenkinek ment a zöld kéz.
Viszont nem tudom ki volt az a "rendes" aki lepontozta a válaszokat! Az ilyent egyáltalán miért kell lepontozni, hiszen csak a véleményükre, és a tapasztalatukra voltam kíváncs!
2017. febr. 18. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!