Olvastátok a Suttogó titkai I. című könyvet? Bevált nálatok a 4 É módszer?
Off Bocsi
Tápszeres vagy anyatejes babák anyukái válaszoltak?
Nálunk is bevált. Én alig tudtam letenni a könyvet, amikor olvastam. Szívesen elolvasnám a második részét is, de azóta van egy fiacskám :)))))))))))))
Nálunk az alvásban rengeteget segített. Én ez a módszer szerint altattam a kisfiam, aki először hallani sem akart a ksiágyról. Most meg simán ott alszik. Szerintem hasznos, olvasd el te is, rengeteg ötlet van benne, amit jónak találsz fogadd meg.
*Sz*
szia!Olvastam,de nem igazán hasznositottam semmit.
Kialakult minden magátló.Kb, 1 hónapos korára meglett a saját kis napi ritmus és kész.
NEM :)
Bár a lányom 4 óránként evett, de ugyan nem volt hajlandó fél óra játék után aludni :D Pláne nem a következő etetésig. Pici kora óta naponta napközben csak 1 órát alszik. Úgyhogy nálunk az ÉN nem létezett :)
Eladó a könyv is, csak alig néztem bele. Nem egyformák a babák, nem mondhatom neki azt, hogy márpedig a huszonakárhányadik oldalon az van írva, hogy te alszol, akkor aludjál :D
Nem jött be. Az első gyerekem már az elejétől fogva napi 2-szer aludt egy nagyot. Hiába próbáltam altatni máskor, nem ment.
Na, meg a szigorú 3 óránként etetést a mai szoptatási tanácsadók elítélik, pláne az elején.
A második gyerekemnél rettenetes keservesen indult a szoptatás. Egyszerre 10 gr-ot evett, majd elaludt. Ezt hívja a Suttogó nassolásnak, és szerinte, ha nem teszem mellre, csak megint 3 óra múlva, akkor behozza a lemaradást. Nagy fenét! Majdnem kiszáradt a gyerek. Szerintem be kéne ezt a könyvet tiltani. Tápszeres babáknál lehet, hogy jó, de anyatejeseknél nem. Sokat olvastam a szoptatásról, az újszülöttek az első 6 hétben akár napi 10-12 alkalommal is mellre kéredzkedhetnek. Akkor tanulnak meg szopizni, ezt nem szabad korlátozni. 6 hét után meg magától beáll a napirend a baba igénye szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!