Mit tudok ilyenkor tenni? 10 hetes kisfiam nagyon sírt, szinte alig kapott már levegőt, már kezdett rekedni. Pelus tiszta volt, láza nem volt, pocija se fájt (akkor húzkodja a lábát) enni is 2órája evett (4 óránként szoktunk 150 ml-t, tápszeres).
Figyelt kérdés
de már nemtudtam semmit se csinálni,adtam neki enni, meg is evett 90ml-t,és egyből "be is ájúlt" azóta is alszik.szerintem nem volt éhes,nem lehetett éhes...
akkor mi lehetett a baja?
2008. okt. 10. 14:44
1/4 anonim válasza:
Ha ettől elaludt,akkor biztos éhes volt.Az én babám 120-180 ml-ig eszik.Nem mindig ugyan annyitól lakik jól.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi,
akkor most valamitől nagyon megéhezhetett, mert ő szokta tartani a 4órát is és a 150ml-t is.
2008. okt. 10. 14:58
3/4 anonim válasza:
Nekem a védőnő ajánlotta,hogy inkább kicsivel többet csináljak és a maradék a hűtőben eláll a következő etetésig,mint hogy éhes maradjon.
4/4 anonim válasza:
És ha mégis éhes volt?(mert az volt)
10 hetesen miért ne ehetne gyakrabban ,mint 4 óra? Lányom 4 hós, de van hogy 2 óránként kér cicit...
a 6 hetes növekedésen már túl vagytok? Ilyenkor többet kérnek enni. Lehet nálatok kicsit "eltolódott"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!