Fülbelövés után mivel érdemes a babák fülét kenegetni, ha begyullad?
Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 09:46
1/5 anonim válasza:
Körömvirág krémmel,a naturland körömvirágkrém a legjobb!
2/5 anonim válasza:
Sudokrémet ajánlottak nekünk. De az már késő ha begyullad. Ha kilövik minden nap kend be neki és forgasd a fülébe a fülbevalót. Nekünk így nem volt gond.
3/5 anonim válasza:
Én alkohollal kenegettem neki minden nap, és forgattam, nem gyulladt be. Ha már gyulladt, akkor sajnos nem tudom, mi a teendő... :(
4/5 anonim válasza:
Szia!
Mi is alkohollal kentük neki 4-5napig naponta2-szer mikor kilőtték.Kopp-kopp nem gyulladt be neki,de azt mondták ha begyullad szintén kezeljük alkohollal.Amúgy(70%-os gyógyszertári alkoholt használtunk,amit annó a köldökére írtak fel)
5/5 anonim válasza:
Mi ahol belőtték a fülbevalót,kaptunk fertőtlenítő folyadákot.Azzal kellett este cseppenteni 1-1-et és forgatni néha-néha.Nem gyulladt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!