Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Spenótot hogyan kóstoltassam?

Spenótot hogyan kóstoltassam?

Figyelt kérdés

Ha jól látom, főzni kell és krumplival turmixolni. De azt olvastam, hogy nem szabad újra melegíteni.

3 kiskanálnyit nehéz összeturmixolni. Csináljak egy adagot és dobjam ki!?

Fiam 8 hós

2010. máj. 8. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Én megcsináltam 200grammnyi adagot kb.,és összeturmixoltam az egészet,én is krumplival csináltam,és ugye az elsö nap csak olyan 5-6kanálnit adtam neki,de én ugy csináltam,h a spenót sok volt,a krumpli meg kevés,tehát a sóska dominált,de csinálhatod forditva is,h több krumplihoz kevesebb spenót,és akkor mehet belöle több kanál is.

Persze,ha már krumplit ettetek!

A turmixolás után amit nem esztek meg azt tedd bele egy bébiételes üvegbe,és ahogy kihült tedd hütöbe,és azt még holnap nyugodtan odaadhatod neki,mert hütöben 24órág eláll,én is igy csináltam!

2010. máj. 8. 09:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Szuper, ezt jó tudni, mert akkor lehűtöm. Azt hittem, hogy nem lehet felmelegíteni már az alapján, amit máshol olvastam. Kevés krumplial csinálom majd, mert a krumplit nem szereti a fiam :(.

Köszi!

2010. máj. 8. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!