Tanácstalan vagyok. Milyen márkájú (fagyasztott) termékből kóstoltassam babámmal a sóskát és a spenótot?
én az iglo-t vettem neki spenótot úgy készítettem el hogy összetörtem a pulton
pult - konyharuha - a fagyasztott termék - konyharuha és rácsaptam klopfolóval egy db.ot kivettem mikróban felolvasztottam és anyatejet v. 60 ml tápszert öntöttem hozzá . ehhez a termékhez fokhagyma nem kell.
de kapható olyan is amelyben kis téglákká van formálva a spenót azzal még könnyebb bánni
piacon vennék frisset azt fagyasztanám le de a lányom nem szerette igy néha megeszi a fagyasztottat
Jó étvágyat -
nem tudom mennyi idős a baba de főtt tojássárájával vagy sült májjal adnám neki
Most szezonja van mindkettőnek, ezért én inkább frisset vennék. Én is nemrég adtam sóskát először, és pont ma főztem egy nagyobb adag spenótot, ma kapja először, a többit kis adagokban lefagyasztom, és bármilyen más főzelékbe keverve remek lesz később. A leveleiről leszedem a vastag szárat, a többit főzöm-párolom , utána saját főzőlevével, néha anyatejjel turmixolom.
Magában vagy mással keverve is fincsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!