Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácstalan vagyok. Milyen...

Tanácstalan vagyok. Milyen márkájú (fagyasztott) termékből kóstoltassam babámmal a sóskát és a spenótot?

Figyelt kérdés
Üvegeset vegyek neki talán?A Pennyiben néztem a fagyasztott termékeket az is jó?Vagy milyen fajtát vegyek?Első babás vagyok és teljesen tanácstalan.
2010. jún. 26. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:

én az iglo-t vettem neki spenótot úgy készítettem el hogy összetörtem a pulton

pult - konyharuha - a fagyasztott termék - konyharuha és rácsaptam klopfolóval egy db.ot kivettem mikróban felolvasztottam és anyatejet v. 60 ml tápszert öntöttem hozzá . ehhez a termékhez fokhagyma nem kell.

de kapható olyan is amelyben kis téglákká van formálva a spenót azzal még könnyebb bánni

piacon vennék frisset azt fagyasztanám le de a lányom nem szerette igy néha megeszi a fagyasztottat

Jó étvágyat -

nem tudom mennyi idős a baba de főtt tojássárájával vagy sült májjal adnám neki

2010. jún. 26. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Most szezonja van mindkettőnek, ezért én inkább frisset vennék. Én is nemrég adtam sóskát először, és pont ma főztem egy nagyobb adag spenótot, ma kapja először, a többit kis adagokban lefagyasztom, és bármilyen más főzelékbe keverve remek lesz később. A leveleiről leszedem a vastag szárat, a többit főzöm-párolom , utána saját főzőlevével, néha anyatejjel turmixolom.

Magában vagy mással keverve is fincsi.

2010. jún. 26. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
A Tescoban vettem bio fagyasztott spenótot. Mini "gurigák" vannak a zacskóban, így annyit tudsz kivenni, amennyit a babád épp megeszik. Én krumplival pároltam meg, összeturmixoltam, és tettem bele 2-3 karika banánt is. A kisfiam nagyon szereti.
2010. jún. 26. 15:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!