Miért sír annyira a babám, amikor kiveszem a kiskádból?
Figyelt kérdés
Vagy 2 hete minden alkalommal elkezd sírni 4 hós kisbabám fürdés után. Alig tudom felöltöztetni, majd mohón szopizik (gondolom megnyugtatásként, mert biztosan nem éhezés miatt:)), aztán persze teleszedi magát levegővel és megfájdul a pocija. Így bármilyen álmos is szopi után, nem tud elaludni míg el nem múlik a hasfájás...
2008. okt. 10. 10:54
1/8 anonim válasza:
Egy időben nekem is ezt csinálta a babám fürdés után.Szerintem azért,mert ő még szeretett volna pancsizni egy kicsit,és megsértődött,hogy kivettem a kádjából!
2008. okt. 10. 10:57
2/8 anonim válasza:
Az én 4 és fél hónapos kisbabám is ezt csinálja majdnem minden este. Nálunk megnyugtatja, ha bekapcsolom az ágya fölötti forgót, ami zenél. Ha ez nem elég, akkor cumit is adok neki míg öltöztetem.
Szerintem a zenés "elterelő hadművelettel" mindenképp próbálkozz meg. Éneklés, zenélő kütyü, a kedvenc CD-je...
2008. okt. 10. 11:19
3/8 anonim válasza:
Az én fiam csak fázott, és azért sírt. Melegebbet csináltunk neki, és azóta semmi gond
2008. okt. 10. 11:20
4/8 anonim válasza:
Miert sir? Ezt csak ok tudjak igazabol:) Szerintem sokunk babaja ezt csinalja. Szerintem tul faradtak a furdes utani torolkozeshez oltozeshez.Mihamarebb cicit akarnak es alukalni. Mi 8 honaposak vagyunk es talan most torodott bele hogy a furdes ezzel jar mara mar csak egy ket csapkodas van az oltozesnel:)
Legy turelemmel!
Ahogy az elottem irok is irtak jo otlet elterelni a kis figyelmet valami jatekkal vagy zenevel nalunk a fogkefeje volt ami lekototte a figyelmet.Meg orultem is neki:)
Tovabbi szep napokat!
2008. okt. 10. 11:36
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2008. okt. 10. 12:11
6/8 anonim válasza:
Raqksz a kiskádba textilpelenát. Nekem csak így vált be mret nagyon sírt. A pelus egyfajta bitztonságérzetet ad csak a kád aljára kell rakni (és rá a víz, nekünk még a kis kezét is fogni kellett de már nem sír.
2008. okt. 10. 14:33
7/8 A kérdező kommentje:
Mindig van pelus a kiskádban, de nem is ezzel van gond, imád fürödni, végig jó a kedve, csak akkor nem mikor kiveszem ...
2008. okt. 10. 17:53
8/8 anonim válasza:
Nekünk kb 2.5hónapos korig imádott fürdeni és szintén akkor sírt mikor kivettük-sztünk még pancsizni akart,pedig mi fűtöttünk neki..kb 27-28fokra....de féltünk,hogy megfázik,azért annyira nem éreztük melegnek a szobát,most 2hete fordult a kocka,végig üvölti a fürdést és utána ha rögtön cumit nyomok a szájába semmi gond,nagyon elfáradnak már este hat körülre és ezért nyűgösek ilyenkor csapódik le a sok élmény nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!