Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megvehetem babám első "igazi"...

Megvehetem babám első "igazi" cipőjét?

Figyelt kérdés

Már egy hónapja lépeget a bútorok mellett, pár napja ha megfogom a kezét akkor is. Már meg tud állni egyedül, egyre ügyesebb, de még egyedül nem megy. Nem akarom elkapkodni, még a babakocsiból nem kéreckedett ki egyszer sem.

Ti milyen márkájút vettetek?

2010. máj. 7. 19:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem M-es kellett volna. ha lemérted a lábát, ami 13 centi, az, hha rááll, "kiterül", tehát pár mm-rel nagyobb lesz. szóval szerintem a nagyobb kellett volna.
2010. máj. 10. 12:37
 12/15 anonim ***** válasza:
11:28 vagyok, a kisfiam lába 10 és fél centi és az S-est hordja. Most pont jó rá. Én már megvettem az M-es cipőt is, de az még túl nagy rá, legalább 1-1,5 centi üres rész van az elején, amiben mindig "megbotlik". sztem jó lesz rá az S-es
2010. máj. 10. 12:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Sima tappancsos zokni otthonra, én 2 párat vettem a Deichmannban, amikor még csak lépegetett.

Amúgy az első cipóje 10 hónaposan Siesta volt (most 14 hónapos, 11 hónaposan indult el.

2010. máj. 10. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:

előző

Amikor cipót, vászoncipőt, szandált vette, soha nem ígrek nélkül, nem szerencsés dolog rendelni cipót 2 ugyanakkora , méretű, más márkájú cipő sem egyforma, Amkior az első cipőjét vett, felpróbáltam rá vagy 5 mire a mostani jó lett.

Sőt volt amelyik 21-es be nem ment bele lába (rüsztje ), volt olyan 20-as , ami meg nagy volt.

Még a 10 éves fiamnak sem veszek nélküle cipőt,

2010. máj. 10. 12:59
 15/15 A kérdező kommentje:
12:59! Kocsicipőnek is azt szeretném, plussz bent nálunk hideg a kő, nem szeretném hogy felfázzon. Megbeszéltem a "bolttal", hogy ha kicsi lesz, akkor visszaküldhetem és kicserélik. Az első utcai cipőjét én sem fogom nélküle megvenni, ez természetes.
2010. máj. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!