Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kora körül ez is...

3 hónapos kora körül ez is jobb lesz?

Figyelt kérdés
Kisfiammal sokat kínlódunk, mert evés után folyamatosan nyeli vissza a tápszert. Nem bukja ki, csak feljön neki és vissza is nyeli. Érdekes mert napközben nem annyira, és este az utolsó két etetésnél szenvedünk sokat, alig tudom lerakni aludni, van hogy 1-1,5 órát is fogom az ölemben, mert mire elalszik felkelti a visszajövő kaja és elkezd sírni. Éjszaka nincs ilyen gondunk eszik, fogom 10-15 percet és alszik tovább. Más volt hasonló helyzetben? Gondolom ez is elmúlik idővel mint a hasfájás. De mikor lesz jobb?
2017. febr. 6. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Büfizteted rendesen? Szerintem nem...
2017. febr. 7. 01:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, evés közben is meg szoktam büfiztetni!
2017. febr. 7. 04:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogy szoktad lerakni aludni? Gondolom háttal, mert hassal biztosan egyből kijönne a bukás.

Nekem 7 hetes a kisfiam, 2-3x bukik egy-egy etetési alkalom után - természetesen akkor ha emelve van a feneke ugye, illetve bármikor 1 órán belül. Én úgy csillapítottam, hogy evés büfiztetés után a vállamon hagyom egy jó 5 percig (ha nyugton van) és csak utána teszem le vízszintesbe. Védőnőm a pihentetőágyat javasolta, de nekünk az vált be ha teljesen függőlegesen van egy jó ideig. Amikor már letettem, tevékenykedek ő is nézelődik, majd 10 perc után újra függőleges - vagy amikor eszembe jut. Van hogy ilyenkor is jön ki buborék. És így nem tolja ki a tejet a gyomrából ahogy "kiszökik".

Amúgy amikor már este van és a hosszú alvása előtti vacsit eszi, a vége fele szinte elalszik már, lelassul. Amikor befejezte, pici vállon tartás, pihenés, majd egyből hasra teszem az ágyába, fordul kettőt és alszik. Utána már nem nagyon jön ki semmi nyugalmi állapotában.

Ilyennel próbálkoztál már? Vagy a kisfiad másképp jut el az esti alvás fázisához?

2017. febr. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!