Ha felszerelem a babakocsira a tálcát vagy a kapaszkodót, akkor már nem kell használni a biztonsági övet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 18:11
1/5 anonim válasza:
Én használnám, mert ha eszébe jut a babádnak felállni, nehogy fejjel lefele essen.
*Sz*
2/5 A kérdező kommentje:
Na igen, én is ezt szeretném elkerülni, csak az utcán sokszor így látom...
2010. máj. 7. 18:20
3/5 anonim válasza:
A karfa semmitől nem védi meg őket szerintem, legalábbis az én fiam simán ki tudna ugrani mögüle. Kell az öv is.
4/5 anonim válasza:
Hát te tudod, hogy mennyire igző-mozgó a gyerek. Vannak gyerekek, akiknél nem kell, másoknál jobb, ha be van kötve. Az én fiamnál, amíg kicsi volt, nem nagyon kellett, mert szépen elüldögélt, viszont amikor már jáni tudott, akkor muszáj volt, mert az esernyőkocsiból simán felállna és szaladna százfelé.
5/5 anonim válasza:
meddig tart bekötni azt a biztonsági övet? jobb félni mint megijedni szeritnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!