Mikor esik le a köldökcsonk?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond.Ma vagyunk 12 naposak és tegnap azt vettem észre hogy kicsit váladékozik .Mitől lehet?2008. okt. 10. 09:42
1/5 anonim válasza:
Lehet attól,hogy nem nyúlsz jól a köldökcsonk alá.Nekünk még a kórházban a 6.napon letépték,láttam hogy a köldökénél lejött a bőr.Ha van valami büdős szaga akkor jól töröld neki ki alkoholos vattával és ne félj ez nem fáj neki.Naponta többször is csináld,mert elfertőzödhet.
2/5 anonim válasza:
Szia! A váladékozás teljesen normális, így tisztul. Fontos, hogy jól töröld ki. Eleinte én sem mertem alányúlni, féltem hogy fáj neki. Aztán a 10. naptól már jól kitakarítottam alkoholos gézzel és a 12. nap le is esett. Aztán ha leesett, fültisztítóval alaposan töröld ki és kész.
3/5 anonim válasza:
Nekünk a 10. napon esett le. Én is tartottam tőle, hogy esetleg fáj neki, amikor tisztítom, de a védőnő és a gyerekdoki azt mondta, azért nyüszizik, mert az alkohol kellemetlenül hűsít, ahogy párolog. Ha mindig alaposan kitörlöd, nem lesz gond. Azt mondják, két héten belül szokott leesni.
4/5 anonim válasza:
nekünk az 5. héten(!) esett le. Én is kétségbe voltam esve de azt mondták, van ilyen is bár ritka :)
5/5 anonim válasza:
Szia sztem ez teljesen változó.Nekünk a 7.napon esett le, először csak félig meddig jött le, de a következő pelenkázásnál már teljesen, nemhiszem hogy jó ha letéped..
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!