Köldökcsonk a babáknál mikor esik le?
szia!
nekem a babám két hetes volt amikor leesett. Előtte két nappal egy kicsit vérezgetett, de csak annyira nyúltam alá amennyire a bibi engedte. Miután leesett pár napig még egy kicsit vérezgetett de minden pelenkázásnál alkoholoztam és gyorsan helyrejött. Én szagot nem éreztem.
1 hónapos baba anyukája
Nekünk egy héten belül leesett. Igaz mi elég lusták voltunk, és az első napokon kívül nem alkoholizáltunk, nem hintőporoztunk, ahogyan mondták, mert mindig sokat bőgött, és elég volt arra figyelni hogy olajjal lekenegessük fürdés előtt (a bőrét meg a hajlatokat, nem a köldökcsonkot!), meg bepelenkázzuk. Így pár nap alatt leszáradt, és le is esett magától. Fürdéskor vizet nem ért, ez fontos, és nem volt sebes sem szerencsére, ha az, akkor sztem muszáj alkohollal lefertőtleníteni.
Lehet hogy azért érzel vmilyen szagot, mert a seb köré esetleg a hintőpor vagy más kence maradvány összecsomósodott. A sebnek amúgy nincs szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!