Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Köldökcsonk a babáknál mikor...

Köldökcsonk a babáknál mikor esik le?

Figyelt kérdés
Egy hetes kisbabámnak a ködöksebe lassan kezd leesni.Kenegetjük a doki szerint még gennyezni is fog.Az normális ugye hogy van egy kis szaga?Az alkohol amivel kenegetjük meg a bibi együtt picit érezhető.Másnál hogy volt?Ill.ha tisztitom teljesen nyuljak a bibi alá?
2008. szept. 14. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!

nekem a babám két hetes volt amikor leesett. Előtte két nappal egy kicsit vérezgetett, de csak annyira nyúltam alá amennyire a bibi engedte. Miután leesett pár napig még egy kicsit vérezgetett de minden pelenkázásnál alkoholoztam és gyorsan helyrejött. Én szagot nem éreztem.

1 hónapos baba anyukája

2008. szept. 14. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy héten belül leesett. Igaz mi elég lusták voltunk, és az első napokon kívül nem alkoholizáltunk, nem hintőporoztunk, ahogyan mondták, mert mindig sokat bőgött, és elég volt arra figyelni hogy olajjal lekenegessük fürdés előtt (a bőrét meg a hajlatokat, nem a köldökcsonkot!), meg bepelenkázzuk. Így pár nap alatt leszáradt, és le is esett magától. Fürdéskor vizet nem ért, ez fontos, és nem volt sebes sem szerencsére, ha az, akkor sztem muszáj alkohollal lefertőtleníteni.

Lehet hogy azért érzel vmilyen szagot, mert a seb köré esetleg a hintőpor vagy más kence maradvány összecsomósodott. A sebnek amúgy nincs szaga.

2008. szept. 14. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A szag nekem is gyanús. Mi minden nap kentük alkohollal, és pelenkázásnál púdereztük. A 2. héten esett le, utána még kellett alkoholozni, amíg váladékozott. A szag miatt beszélj a védőnővel vagy a gyerekorvossal. Inkább ijedj meg feleslegesen, mint hogy a picinek valami baja legyen.
2008. szept. 14. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A szag tuti nem jó!Az én lányomnak 12 naposan esett le!
2008. szept. 14. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amennyire tudsz annyira töröld ki a seb alatt!És ne érje
2008. szept. 14. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Szia. Nekünk 3hetesen esett le, mert nem jól kezeltuk. Nem alkohollal kell hanem benzinnel. 3hétig kezeltűk alkohollal,semmi nem történt. Majd a kórházba benzint javasoltak,és 2 nap alatt leesett. 4 hetes baba anyukája
2008. szept. 14. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!