Kisbabátok megszületése után milyen extra nehézségek voltak az életetekben?
Úgy értem, hogy a nyilvánvaló dolgokon kívül (tehát nem fáradtság, hasfájás, stb ami "alap")
Ilyesmire gondolok hogy építkezés, lakásfejújítás, költözés, anyagi gondok, férj külföldön, extra idegesítő anyós, stb.
Mi házat vettünk amit felújítunk.
Még mindig.....
Meglepi volt h nem kapok max gyedet, mert darabbéres munkám volt. Így csak a szerződésben foglalt ( minimálbér) után kapok gyedet.
Ugye nem Mama ndegy h a N 300 után gondoltam én kis naív h a max gyed jár majd. Sajna nem így lett...
Így elöbb kell visszemennem dolgozno mintt terveztem... Lassan elfogynak a tartalékaink.
Az volt a nehéz, hogy még egyetemre jártam, és innen a világ végéről kellett Br-re feljárnom 8 vizsgára. Mondjuk nem lepődtem meg ezen, mert tudtam hoyg ez lesz, de nehéz volt. A férjem szüleivel lakunk, ez nekünk nem olyan nagy probléma, meg nekik se, de szeretnénk elköltözni. Na ami ebben a nehézség, az az, hogy nehezebben gyűlik össze egy házra a pénz, mint azt mi gondoltuk. (De hála a jó istennek, nem rossz a viszonyunk anyósomékkal, meg egyelőre elférünk egy fedél alatt).
Extra nehézség volt az, hogy a kislányom semmi féle ételt nem fogadt el a hozzátáplálás során, engem meg mindenki stresszelt, hogy már mennyi mindent kéne ennie. Adtam én neki mindent amit lehetett, csak nem ette meg.
De fáradt nem voltam, és hasfájás sem volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!