8 honapos babam 5900g, ez normalis? Teljesen egeszseges, mindent megeszik csak keveset!
Szerintem ne "tömd" sok cukros dologgal, meg mindennel "csak azért" hogy hátha attól hízik.
Azt mondod, kiegyensúlyozott, jól fejlődik.
Éppen ebben a korban indul be vehemensen a mozgásfejlődés, jóval többet "égetnek el", mint előtte a jobbra-balra nézegetéssel...
Viszont a hozzátáplálás ilyenkor még csak kezdeti stádiumban van, tehát abból meg nem fogyasztanak mennyiséget.
Én kérdeztem, hogy mennyivel született, vészesen azért ez nem kevés.
Enyém is 8 hónapos most, 6 hetente járunk mérni, előző alkalommal 140g-ot hízott csak és nekünk is felírt tápszert (én nem váltottam ki), és köv. alkalommal rendben találta az orvos.
Te látod, hogy jól van-e, ne higgy mindenkinek, aki egy ránézésre azt mondja, hogy nem jó ez így...
Testhosszra mennyi?
Ha kivizsgálták a babát, és mindent rendben találtak, akkor ne aggódj!Más lenne a kérdés, ha nem vizsgálták volna, de Te is azt irod, hogy egészséges, kiegyensúlyozott, szépen fejlődik amúgy.
Tényleg kár feleslegesen cukorral "hizlalni", az csak "tüneti kezelés" lenne, de ha nincs semmi baja, akkor ezzel inkább ártasz, mint használsz neki. Ő ilyen kis nádszálkisasszony-alkat :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!