Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a püré? Hogyan kell...

Mi az a püré? Hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés

Még nem nagyon főztem, a 4hónapos babámnak el tudom majd készíteni az ételeit? Hol tudok olyan recepteket találni, ahol érthetően van leírva, h pontosan mit is kell csinálnom. Vagy ti is leírhatnátok, h mit adjak már neki és hogyan?

Eddig anyatejet+tápszert evett.

Nagyon köszike.

2008. okt. 10. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korban még óvatosan kell főzni, hiszen nem ehet még olyan sokfélét a baba.Gyümölcsből az alma mehet,először a leve kanalazva, aztán maga a gyümölcs turmixolva.Főzeléket azt úgy készíts, megfőzöd a krumplit sárgarépával és a főzőlével, vagy anyatejjel, vagy tápszerrel egy kicsit felhigítod, aztán összeturmixolod(én botmixert használok).Volt, hogy almát is tettem bele.A lényeg az, hogy mindíg a krumpli az alapja a főzeléknek, az a" sürítő" és azt kell kombinálni olyan zöldséggel és/vagy gyümivel, ami az életkorának megfelelő.Most van a sütőtök szezona, azt nagyon sok baba szereti, krumplival, almával, nagyon finom.
2008. okt. 10. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
a kismamablog.hu-n van babaszakácskönyv ami ingyenesen letőlthető, csak regisztrálni kell. Szerintem nagyon érthetően van leirva, remélem segit
2008. okt. 11. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!