Mi lett vele? (altatási probléma bövebben lent)
Szerintem is ez a kettő lehet.
Az altatással kapcsolatban én írtam az utánad következő kérdést. Tehát az én kislányom 9 hónapos.
Volt nálunk is hasonló. AZtán lassan kezdtem kitapasztalni, hogy nappal mennyi alvásra van szüksége, és megpróbáltam beállítani nála.
Most olyna kb. 2-2,5 órát alszik nappal. És arra is oda kell figyelnem, hogy pl. 4 után már ne aludjon - ha mód van rá, mert különben este nem alszik el.
A másik meg az, hogy nálunk is iszonyú meleg van éjjel. Rengetegszer ébredt - mostmár úgy gondolom, a meleg miatt. Most már vékonyabban öltöztetm éjjelre, és kevesebb rajta a takaró is. (egy vékony takaró)
Jó kísérletezést! Remélem, neked is sikerül megtalálnod az okát, hogy ő is nyugodtan pihenjen éjszaka és Te is!
Szerintem az onallo altatasra kellene odafigyeljetek, az a legfontosabb. Gondold el ha cicin alszik el, utanna te beteszed kisagyaba miutan megebred, raebred hogy nincs azon a helyen ahol elaludott, ez neki bionytalansagot jelent. En is igy voltam, sokat kiserleteztunk, ha nem e ehes, ha nem e szomjas,ha nincs e melege. De vegul is akkor jott rendben minden miutan elkezdtem egy modszert alkalmazni, az onallo altatasra, egy ido utan rendbejott.Igaz beletelt kis idoben de megerte.
Csak gondolj arra, te este ha lefekszel az agyadba , ejjel miutan ebredezni kezdesz es az utcan egy padon lennel, hogy erezned magad? megijednel, felebrednel sirna .... Szerintem igy van a kicsi is, cicin alszik el, mashol ebred meg, ez megijeszti, teljesen felebred ettol. En mindig adok egy jatekot kisfiamnak, mondom neki hogy o a legjobb alvotarsa, o mindig vele van, ejjel ha felebred csak keresse ot. Millioegyszer ismetelgettem neki es most mar o keri a baratjat. Biztonsagot ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!