Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok neki almát? Kislányom...

Adnátok neki almát? Kislányom 11 hetes, mivel tápszeres a védőnő szerint elkezdhetem neki az alma levét lassacskán szoktatni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én korán kezdtem a hozzátáplálást,de várj még vele 1 hónapot.
2010. máj. 7. 11:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem döntsd el te magad. Te vagy az anyukája és gondolom a legjobbat akarod neki. Én a lányomnál elkezdtem 2 hónaposan az almalevet, mert tápszeres volt és a doki mondta h adhatom neki szépen lassan ne kapkodjak csak kóstoltassam.

Semmi baja nem lett. 7 éves lesz most télen, és kezdi ősszel a sulit. Szép magas kislány, és 25 kiló.

A kisfiamat viszont kizárólag szoptattam fél éves koráig. mostmár tápszeres ő is, de ezen kívül mindent eszik amit már ehet. Vele sincsenek gondok, szerencsére.

Úgyh azt javaslom fontold meg amit a doki mondott, de ne kapkodd el. Semmi baja nem lesz, 1 kiskanál almalétől. És ha mindennap megkóstoltatod vele attól se lesz.

minden jót!

2010. máj. 7. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Bírom,mikor írják,hogy semmi baja nem lett....hát persze,nem is lesz,bármit adsz is neki,nem arról van szó,hanem a hosszútávú következményekről.3 hósnak is adhatsz banánt,narancsot,akármit,vagy újszülöttnek gyümölcslevet,rögtön nem lesz baja,de lehet,hogy felnőtt korában majd mindenféle allergiája lesz,mindentől tiszta pattanásos lesz,nem győz majd allergológushoz,bőrgyógyászhoz járni,akkor majd nem gondoltok már vissza arra,hogy basszus,lehet azért van,mert kiskorában korán etettem vele minden szaart...már elnézést.Hova kell sietni?...nem értem
2010. máj. 7. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem csak magadra hallgass. Az én kislányom 14 hetes, tápszeres. Lassan én is kezdem az almát (tudom a Tied fiatalabb). Ha az orvos mondta, akkor bízz benne, ha meg nem bízol, akkor válts.

Vannak akik 6 hós koráig etetik a gyógyszercégk által gyártott MŰ kajával (tápszer) és ezt gondolják helyesnek. Nyilván nem rossz minőségűek a mai tápszerek, de a gyógyszeriparban nagy a pénz!!!

2010. máj. 7. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!Inkább próbálj más megoldást keresni,esetleg más márkájú,típusú tápszert,ami kevésbé fogja meg a pociját.

Gondolj csak bele,olyan pici még a babád!

Hasonló véleményen vagyok,mint az utolsó hozzászóló,nem kell sietni,eljön az ideje mindennek.Én hiszek az újabb kutatásoknak,amelyek szerint fél éves kortól ajánlják a hozzátáplálás elkezdését.

Arra pedig szintén butaság alapozni,hogy "az én gyermekemnek semmi baja sem lett" ,mert minden baba másképp reagálhat a különböző ételekre.

Mielőtt azt hinnétek,hogy kötekedek,nem.Ez az én véleményem volt.

-mg

2010. máj. 7. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!