Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős koráig kel fel a...

Mennyi idős koráig kel fel a baba este enni?

Figyelt kérdés
A lányom 4 hónapos és még nemm alussza végig az éjszakát. Általában 2x kel, de van, hogy 3x is. Az érdekelne, hogy mennyi idős korukra hadják el a babák az éjszakai evést? Mikor fogja végigaludni az éjszakát?
2008. okt. 9. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez babától függ, a kisfiam 9 hónapos, és még felébred enni. Amikor a foga jött akkor kétszer kelt, most megvan fázva, és tegnap előtt átaludta az éjszakát(teljesen meg voltam lepődve!). De tegnap azért megint evett éjjel.

Szóval még egy ideig eltarthat az éjjeli kelés, ha nem az evés miatt, akkor majd jön a foga, aztán a nátha, aztán majd pisilnie kell, aztán majd rosszat álmodik.

Kitartás!

2 gyerek anyukája

2008. okt. 9. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen eggyet értek az elözö hozzászolással, én nekem két lányom van 3 év különbséggel, én 5 évig nem aludtam át az éjszakát, mire átaludtam egy éjszakát menni kellett dolgozni :D, de megérte mivel ma már szép nagy lányok 14 és 17 évesek :D
2008. okt. 9. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám öt hetes kora óta nem kel fel éjszaka, de hogy ennek mi az oka azt nem tudom. Mos hat hónapos és már az első foga is kibújt, de akkor is aludt éjszaka és csak másnap délelőtt sírdogált kicsit.Valószínűleg szerencsés vagyok vele, de tarts ki, ez szerintem ahány baba annyi féle. A lényeg hogy egészséges és gyönyörű gyermeked van.
2008. okt. 9. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nem tudom,mivel érdemeltem ki egy ilyen tündéri gyereket,de az én kisfiam sem kel már fel éjszaka.Most 3 hónapos és már két és fél hónapja este 9-től hajnal 5-6ig alszik.De minden picurka más és más.
2008. okt. 9. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

hát az én kislányom is 4 hónapos(anyatejes) és ő sem alussza át az éjszakát! Nekem mondták azt is,hogy csináljak álometetést(2óránként tegyem cicire este 21-22óráig)de néha elalszik 3-4 óráig de néha éjfélkor is enni kér.Szóval változó! Akkor fogja majd szerintem átaludni amikor már más kajcsit is kap este nem csak anyatejet vagy tápot(pl.: tejbedarát)amivel eltelik a is pocakja és nem kelti fel a hasa.De akkor se mindig.Ahogy az előttem szolok írták lesz más amiért majd felkel.

Vannak szerencsés anyukák,irigylem is őket :).

Kitartás!De 1-2szer majd te is felkelsz aggódsz,hogy a pici nem kel fel pedig semmi baja.Majd megszokod.

Aludj te is néha napközben amikor a kicsi és akkor birni fogod az éjszakázást.

4 hónapos kislány anyukája

2008. okt. 9. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Elvileg az okosok szerint, ha napközben eszi a kajcsi nagy részét, akkor éjszaka már nem fogja kérni.

Nem árt tudni, hogy valóban éhes-e, vagy csak rossz szokásról van-e szó, illetve nem alszik-e túl sokat napközben.

Nekem 5 hetes kora óta átalussza a fiam az éjszakát, nagyjából erre az időre állt be rendesen a napirendünk.

2008. okt. 9. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 8,5 hónapos de még sosem aludta át az éjszakát.Min 3xkel,de van mikor 6x7x.Tegnap úgy döntöttem,hogy ebböl elég.Mikor elözször ébred kap cicit,de éjjel csak teát vagy cumit.Már nagyon fáradt vagyok,miután napközben alig alszik.Van,hogy éjjel 1 óráig a cicin lóg,mert sír ha elveszem.

Kitartás.A 4 hónapos baba még nagyon kicsi.....

Egyébként meg babája válogatja.

2008. okt. 10. 12:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket.
2008. okt. 10. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!