A baba hónapos koráig írtok ebbe a rovatba?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 13:16
1/5 anonim válasza:
21,5 hónapos a kisfiam, ha vele kapcsolatosan kérdezek valamit, akkor már inkább a kisgyerekek kategóriában, vagy az egyéb kérdésekben teszem fel.
Amúgy olyan másfél éves koráig tettem fel itt a babáknál.
2/5 anonim válasza:
én is kb. 1,5 éves koráig írtam ide a kérdést, mostmár kisgyereknek számít 20 hónaposan (nekem legalábbis már nem baba). De mindig elolvasom ezt a topikot is.
3/5 anonim válasza:
Valahogy nem áll a kezem még a kisgyermek részre, pedig a fiam 25hónapos.
A lánykám még csak 6hónapos.
4/5 anonim válasza:
lányom 28 hónapos, kérdést már régóta kisgyerekek rovatban teszek fel, ha ritkán kérdzezek.
Válaszokat a terhességtől kezdve a problémás gyerekek-ig mindehova írok, kivétel a "kamaszok
5/5 anonim válasza:
27,5 hós a lányom, néha már írtam a kisgyerekek témakörbe, de általában itt teszem fel. Megszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!