Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kiara vagy Kíra?

Kiara vagy Kíra?

Figyelt kérdés

2017. jan. 31. 17:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
72%

Kiara az oroszlánkirályban volt, Kira pedig a Death Note gyilkosa.

Úgyhogy legyen a kis oroszlán inkább.

2017. febr. 1. 11:06
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
Hát nekem a Kiara tetszik inkább a Kia becézéde miatt, de a Kíra is szép.
2017. febr. 1. 12:14
 23/34 anonim ***** válasza:
62%

Kíra.

Nem ertem mi bajotok vele.

Az hogy magyar gyereknek mindkettő rettenetes és erőltetett. Ráadásul mifelénk a kisebbségiek nevezik így a gyerekeiket.

2017. febr. 1. 14:45
 24/34 wadgulya ***** válasza:
100%

Egyik sem. :)

Ronda mindkettő.

2017. febr. 1. 15:05
 25/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válszokat. Az hogy kinek milyen nevek tetszenek, az ő dolga. A kérdés tovabbra is az, hogy a KÉT név közül melyik tetszik jobban, nem pedig az, hogy mi a véleményetek róluk. Igen biztosan lesznek, akik leszólják majd a Kiara és az ehez hasonló neveket. Erre pedig annyit tudok mondani, hogy ha nem tetszik, ne adja a saját gyerekének.
2017. febr. 1. 15:25
 26/34 anonim ***** válasza:
73%
Csakhogy itt a gyerekednek kell ezzel a névvel élnie, így nem az a fő szempont hogy neked mi tetszik, hanem hogy mi miatt nem fog szégyenkezni.
2017. febr. 1. 15:28
 27/34 anonim ***** válasza:
76%

Figyu, en itt mar vagy 5 teljesen normalis nevet megfuttattam, es mindet leszólták:D ettol fuggetlenul megkapta az egyiket.

Ha atlagos nevet irsz, az a bajuk h tucat, ha kulonlegeset, akkor meg az. Ha semlegeset, akkor kozlik h olyan semmilyen.

En meg a magyar nevektol kapok hulyet. Keves, unalmas, fura, parasztos egy csomo kozuluk.

2017. febr. 1. 15:31
 28/34 anonim ***** válasza:
22%
Úh, hát, nekem bevallom, nem tetszenek ezek annyira, de ha már csak ez a kettő variáció van, akkor a Kiara szerintem szebb. Nőiesebb, lágyabb, a Kíra pedig főleg hosszú I-vel olyan túl kemény. Egyébként érdekesség képpen, Kiara Kiárának kiejtve az oroszlánkirályban a kisoroszlánnak jól áll, Kyra őrnagyhoz is passzol a Star Trekben a Kyra. Ezt már tényleg csak érdekesség képpen írtam le. Szóval, hogyha ez a kettő variáció van, akkor szerintem Kiara, mert az lágyabb, kecsesebb, nőiesebb hatású, hangzású név.
2017. febr. 1. 16:05
 29/34 anonim ***** válasza:
Ja de 28. vagyok, önmagában kemény hangzású a Kíra név, és lágyabb a Kiara, szóval előbb jutottak ezek eszembe, mint a filmek, szóval nem a filmből asszociáltam, következtettem, hanem csak a hangzásra, hogy én mit érzek ezeknek a neveknek a leírva láttán, hallatán.
2017. febr. 1. 16:09
 30/34 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen egyetértek az utolsó valaszoloval. Mindenbe lesz aki beleköt. Egy név vagy benne van a top 100-ban, akkor megkapod h tucat divatmajom vagy, vagy olyan, hogy senki nem hallott még róla, akkor meg miért akarsz kitűnni ilyen hülye névvel stb. Egyébként mi az hogy magyar? A legtöbb nevünk latin/görög/héber eredetű. Attól nem lesz magyarosabb egy név, hogy a 2000 előtt született babáknál gyakori volt, és ezért megszoktuk.
2017. febr. 1. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!