Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Tündér...

Mi a véleményetek a Tündér névről kislánynak?

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 12:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Tokmindegy hogy masik nevbol ered. Attol meg egy Mano nevu ember sajnos vicces. Nem lesz kevesbe viccesebb ha utanamondja, hogy de ez amugy a Manuelbol ered.

A Tunder szinten vicces.

De a kerdezo azota meg sem jelent szoval szerencsere kamukerdes volt :)

2017. jan. 30. 09:46
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket. Ki mondta, hogy ezt a nevet akarom adni a kislányomnak? Ki mondta, hogy terhes vagyok? Ki mondta, hogy "szánalmas" "hormontúltengéses" vagyok? csak kérdeztem valamit..Jézusom, ti nagyon betegek vagytok..Egyébként most hallottam, hogy valaki így nevezte el a kislányát és érdekelt mások véleménye erről a névről.
2017. jan. 30. 11:37
 23/25 A kérdező kommentje:
Kamukérdés..? Mi ezen a kamu? Kamu, hogy mi a véleményetek..?:D Vicces vagy..
2017. jan. 30. 11:37
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Akkor talán legközelebb érdemes lenne használni azt a kis kockát, amiben bővebben kifejtheted, mire gondolsz. Egy ilyen rövid kérdést mindenki úgy ítél meg, ahogy akar, főleg, hogy előtted a sok lehetetlen anyuka tényleg komolyan gondolt valami hasonló szupergáz nevet.

Ez totál a te sarad, ne másokon akadj ki.

2017. jan. 30. 13:15
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen, úgy ítél meg mindenki mindent ahogy akar. Én is. Én nem akadtam ki, titeket minősít a stílus, amiben írtatok, tisztelet a kivételnek. Nem fejtek ki semmit, feltettem egy kérdést, és igazán sokat elmond a magyar emberekről a válaszok stílusa.
2017. jan. 30. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!