Nálatok mennyi idős korig tartott a hasfájás? És mikor kezdődött? Mi még csak most kezdtük, de már nagyon várom a végét.
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 08:14
1/7 anonim válasza:
Már a kórházban is sokat nyomott, erőlködött (pukikkal, kakitól függetlenül) de olyan 2-3 hetesen lett durva a helyzet. 3 hónaposan valamit javult, 7 hónaposan múlt el, sajnos addig a gyerekorvos nem igazán vette komolyan, egyébként tejallergiás és a csodára várhattunk volna, neki megfelelő tápszer kellett.
2/7 anonim válasza:
Míg el nem kezdtem adni neki az Espzmisant.sokáig hittem azt, hogy az gyógyszer de közben nem is terheli a májat és hosszú távon is lehet adni
3/7 anonim válasza:
2-8 hetes korában volt kb. több dolgot is kipróbáltunk, a tünetein végül a biogaia és espumizan kombó emyhített,de a szélcsőre sajnos akkor ős szükségünk volt még egy darabig. Elvi síkon 12 hetes korára megszűnik, de sajnos tej allergia nélkül is ismerek olyan esetet,mikor még hónapokkal tovább elhúzódott! Kitartást!
4/7 anonim válasza:
2-6 hetes korig, akkor kezdodott, hogy probaltam orara etetni igeny szerinti szopi helyett (ettol volt a rendszeres esti vigasztalhatatlan siras), valamint ekkor ettem tejtermeket (ettol tekergetett, es gyakran ebredt). Amint ezekrol lealltam, illetve visszatertem a korlatozas nelkuli, nagyon gyakori szopihoz, 1-2 nap alatt megszunt a siras. Hivatalosan 3 hetes kortol 3 honapos korig tart a hasfajos korszak.
5/7 anonim válasza:
mindkettőnél pár naposan kezdődött, elsőnél infacol, biogaia és szélcső, de sajnos a lactoherb teát ittam tovább is, aztán olyan 9-10 hetesen lett érezhetően jobb (a kakiján is lehetett látni, amikor már kezdett sűrűsödni). A másodiknál espumisan és szélcső, valamint nem ittam lactoherbet, nála enyhébb volt a hasfájás jóval, és 8 hetes korára szinte teljesen elmúlt (kakiján is látszott). Mindkettő igény szerint szopizott.
6/7 anonim válasza:
A nagynál 6 hetesen kezdődött, pontban 4 hónapos korában múlt el. A kicsinél a 3. héten kezdődött, szintén 4 hónaposan múlt el.
7/7 anonim válasza:
Kb. 3 hetesen kezdte, 3,5 hónaposan múlt el. Voltak jobb és rosszabb időszakok. Érdemes kísérletezgetni a megfelelő szerekkel és praktikákkal, hátha bejön valamelyik. Nekünk az Infacol és a BioGaia segített valamennyit, illetve a szélcső, ha épp engedte a babó. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!