Imádom az Áron nevet, szeretném ezt adni a kisfiamnak, a férjemnek is tetszik, csak nekem valahogy a vezetéknévvel nem 100%-is. Talán a két közeli á betű miatt, vagy nem is tudom. Ugyanakkor annyira talán nem borzasztó, és általában úgysem a teljes nevén fogják szólítani...
Szerintetek vállalható?
További ötleteket is írhattok, ha eszetekbe jut valami. :) A rövidebb nevek tetszenek nekünk. Nagy kedvencem még az Ádám, de azt végképp kizártam, a Bernáth mellett nem hangzik jól a három á miatt...
2017. jan. 27. 06:56
1/9 anonim válasza:
Esetleg második keresztnévnek adhatnátok az Áront, pl. Bernáth István Áron.
2017. jan. 27. 07:07
2/9 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy gondolom, ahogy leírtad kérdező.
Szép név, de az egymás utáni Á hangok miatt zavaró kissé. Még nem annyira, mint az Ádámmal, de határeset ez is.
Ha viszont tényleg ez a legkedvesebb neved, akkor szerintem válaszd ezt, különben bánni fogod. Annyira nem nyelvtörő, csak nagyobb szünetet érdemes tartani a vezetéknév után.
2017. jan. 27. 07:21
3/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jo, semmi gond nincs a maganhangzokkal. En adnam, foleg mert elozo is irta, ha legkedvesebb nevetek akkor hajra mert banni fogod. Nyugtatas keppen pl: Benedek Elek!!!!! Kimondva osszefolyik, hirtelen azt sem tudnad mit hallasz ha nem ismerned. Megsem zavart senkit es sokunk kedvence. Ne egy á betu miatt ne add a kedvenc neved!!! Persze ez az en velemenyem de remelem picit segitettem. Nekem tetszik a csaladnevetekkel egyutt!!!!
2017. jan. 27. 08:01
4/9 anonim válasza:
Szerintem semmi gond vele.
2017. jan. 27. 08:05
5/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó.
2017. jan. 27. 08:11
6/9 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jo ez a nev, nyugodtan adjatok.!:)
2017. jan. 27. 10:46
7/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem zavaró a Bernáth Áron. Mégis mi ebben a nyelvtörő ? Akinek nehéz kimondani, az tanuljon meg rendesen magyarul vagy menjen logopédiára. Többször is kimondtam a nevet, de nincs vele baj. Van Csíki István és Cseke Enikő nevű ismerősöm. Az ő nevüket is mindenki érti elsőre. Nem nyafog senki, hogy egybefolyik.
2017. jan. 27. 11:34
8/9 anonim válasza:
Szerintem is vállalható, nagyon szép név így a Bernáth Áron! Gratulálok! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!