Zavaró, fájdalmas a melegkiütés?
De pont az, hogy azóta nyugodtabb. Itt nálunk panellakásban 30 fok van és egy szál pelusban izzad. Tegnap délután a szüleimnél mintha kicserélték volna, azóta nyugodt. Normális esetben elalszik cumival nélkülem, most napokig szenvedés volt az altatás, este és most se volt gond az altatással, megint elég a cumi. Pedig ugyanolyan meleg van, mint eddig. Állítólag ide csak estére ér a front és ma is 31-32 fokot mondanak.
Gondoltam arra is, hogy talán más volt a baj egy pár napig, mert így a mai nappal meg az előző éjszakával a meleg úgy tűnik mégsem viseli meg annyira.
Nem.
3 éves a fiam, mindig tele van melegpöttyel ilyenkor. Neki fel sem tűnik. Ma is én mondtam neki, hogy had hintőporozzam be.
Inkabb a meleg fülledt idő, meg a front zavarhatja. A pöttyök biztosan nem.
Köszönöm a válaszokat!
Csak tényleg az a furcsa, hogy ma meg semmi baja, pedig a lakásban már nem 30, hanem lassan 31 fok van. :( De akkor lehet teljesen más eredetű volt a pár napos nyűglődés.
Visszatért a nyűgösködés de ki is derült miért.. Már ki tudom tapogatni az egyik felső fogát. Most inkább az a furcsa, hogy tegnap milyen jól elvolt.
A melegkiütések meg végre teljesen eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!