12/16 anonim válasza:
" 5-ös:
A Star Warsban LEIA van,NEM Leila!!!:D"
És ? Nem sok különbség van. Nagyok sok embernek ez fog róla eszébe jutni. Nem magyar embernek való, kivéve, ha cigány.
14/16 anonim válasza:
Nekem Leilám van,így én azt adnám😍mi Star Wars rajongól vagyunk,fe nem ezért kapta ezt a nevet a kislányunk.Darth Vaderes 'don't mess with my daddy' bodynk van is😃😃
15/16 anonim válasza:
Leila (egyértelmű) de nekem pl. a Leia sokkal jobban tetszik - nyilván nem fogom igy elnevezni a kislányom, csak megjegyeztem.
16/16 anonim válasza:
12-es, aku kicsit is ismeri a trilogiát, az pontosan tudja, hogy a hercegnö Leia, és véletlenül sem Leilázza le... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!