Valaki írna nekem 10hós babának való fini fözelék recepteket? Ki hogy csinálja?
Szia!
Nekem is 10 hónaposom van, én ezt találtam a minap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
1. vagyok megint:
Szóval olvass bele a fórumba, mert lejjebb van két tökjó tonhalkonzerves recept.
Én holnap ki is próbálom. (mondjuk nem a kempingsajtosat, mert mi tejfélét nem ehetünk)
Sóska, spenót, saláta
Forrás: Kaldeneker György receptjeiEzeket a zöldségeket mindig nagyon alaposan, levelenként folyóvíz alatt többször átmosva készítjük el. A leveleket hajtsuk félbe, vágjuk ki a szárukat, forrázzuk le a leveleket, majd öntsük le róluk a vizet. A forrázott levelekhez adjunk kockára vágott krumplit (körülbelül feleannyit, mint a spenót, sóska forrázás előtti mennyisége volt, tehát pl. két evőkanál spenóthoz egy evőkanálnyi krumplit), ha akarunk, egy kis gerezd fokhagymát (ezt nyolc hónapos korig vegyük ki, mielőtt pépesítenénk), csipetnyi őrölt köményt, és frissen hozzáadott vízzel főzzük össze őket kb. 10 percig. Botmixerrel vagy turmixgéppel pépesítsük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!