Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell a porszívó-orrszívót...

Kell a porszívó-orrszívót használnom, ha kifolyik a váladék a babám orrából?

Figyelt kérdés

Egyenlőre kifolyik az orrából,bár elég nyűgös miatta.Mikor kell szívnom neki?Még sosem kellett használnom,most viszont mindketten náthásak vagyunk.Ömlik az orrából a váladék.Nasivin orrcseppem van.Mikor kell,és hogyan ezeket használnom?

8 és fél hós kislány anyukája

2010. máj. 6. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem a sterimar tengeri orrspryt javasolták és nagyon bevállt, csak bele kell fújni az orrába és kifolyik minden váladék magától.A nasivin és társai nagyon szárítják az orrnyálkahártyát, nem lehet sokáig használni. Az orrszívóra visszatérve a porszívós nekünk nem vállt be mert nagyon félt a hangja miatt, viszont vettem csapra szerelhető orrszívót, az nagyon jól kiszívta neki, és nem félt tőle, viszont harcolni kellett vele, mert nem kellemes érzés, de inkább minthogy arcüreggyulladást kapjon a ki nem jött váladékok miatt.Az egyik orrlyukát be kell fognod a másikhoz oda tenni az orszívó csövét és jól kiszívja..porszívósnál állítsd elsőnek a leggynegébb szívásra a porszívót! És mindenképpen előbb magadon próbáld ki, nehogy nagy legyen neki a szíváserő.
2010. máj. 6. 15:06
 2/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
én használnám az orrszívót, képzeld el, mi lehet az orrában és a torkán szegénynek, ha magától kifolyik az orrán. persze te hallod, mennyire nehezen vagy szörcsögve veszi a levegőt. ha ilyet hallasz, akkor szívasd le neki.
2010. máj. 6. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!Én ha szürcsög,akkor szivom le.Most nálunk is épp orrfolyás van,csak folyik,és semmi.A tengervízes spray akkor jó,ha nem folyik és fellazitja a dolgokat.De nálatok nem ez van.

A nasivin jó.Én azt akkor szoktam,ha kiporszivozom,utána.De így is használhatod,pl. lefekvés elött.Attól nem folyik annyira-tapasztalat

15 hós kislány anyukája.

2010. máj. 6. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi amikor meg vagyunk fázva,mindég szívjuk a kislányunk orrát porszívós orrszívóval.Eleinte félt,de aztán 2. -3. után már ő maga hozta ide hogy szívjuk ki neki,mert ő is érzi hogy utána sokkal jobb...Amúgy meg a dokink is ajája,mert ha lerakódik neki mehet is a kórházba...azt meg gondolom nem akarod...
2010. máj. 6. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem íróhoz! Szívasd ki neki utána biztos jobban fogja magát érezni! Otrivin Baby egyadagos orrcsepp steril ionizációs sóoldat! Másnéven sósvizes orrcsepp ezt lehet naponta többször is használni és nagyon jó!!! 70 ft 1 ampulla. Kérj hozzá műanyag cseppentőt! Sósvizes orrcseppet neked is ajánlom! Jobbulást nektek! :D
2010. máj. 6. 15:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Hát igen,a kórházból tegnap jöttünk haza,mert hányt előtte...Szóval Isten ments,hogy visszakerüljünk.

2010. máj. 6. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!