Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogy a 4 hónapos kislányo...

Baj, hogy a 4 hónapos kislányom (anyatejes) még mindig 3 óránként és nem 4 óránként szopizik?

Figyelt kérdés

A védőnőm szerint már 4 óránként kéne ennie de ha éhes akkor miért ne adjak neki!Én sem eszem minden nap egyformán és ahogy tudom az anyatejet könnyebben emésztik a picik. Eddig próbáltam kialakítani 1 napirendet 3óránként de most akkor az is felborulna ha át kellene állni a 4órás szopira.

Most szoktatom az egyedül alvásra is és túl sok változás lenne neki egyszerre!!!:( Hagyjam had sírjon még 1 órát vagy ez hülyeség, hogy 4 óránként kell enniük?Miért ne ehetne ha éhes és ha szépen gyarapszik.

köszi

4 hónapos kislány édesanyja

2008. okt. 9. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem baj. Az én kislányom 6 hónapos. Idáig 2 óránként evett, most iskb. 2,5 óránként szopizik annak ellenére, hogy most már kap mást is. Nem eszik mindig egyforma mennyiséget. Van hogy csak szomjas. Minden jót!
2008. okt. 9. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán nem baj! Pláne, ha ez már beállt nálatok, ha gondolod, szerintem még sűrűbben is szopizhat, ha igényli. (Az én kislányom 8 hónapos és 8-10szer szopik 1 nap.)
2008. okt. 9. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan mi még csak 3 hónaposak vagyunk, de szerintem sem baj! Kisfiam sokáig 1,5-2 óránként akart enni, én is megkérdeztem, hogy nem baj e! De mindenki megnyugtatott: NEM :) ha ő így igényli akkor így igényli. Egyetértek azzal, hogy mi is tulajdonképpen akkor eszünk mikor éhesek vagyunk! Nekik még fontosabb, hogy mindig kapjanak enni, hiszen úgy nőnek, mint a csuda!!! Ha 3 óránként kér enni, szerintem adjál neki nyugodtan. Attól is is nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb baba lesz! Jó babázást :)
2008. okt. 9. 15:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam igaz nem sokáig szopizott, de a tápotis, és most a szilárd kaját is 3 óránként követeli. 6 hós, és sajna 2-3 alkalommal éjjel is felkel. nem kövér, de nagyon mozgékony. állítólag gyorsan emészt.
2008. okt. 9. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy baj! Nyugodtan adj neki enni, amikor kér. Ha legközelebb 2 óra múlva kér, akkor adj neki 2 óra múlva. A védőnőt meg hallgasd meg, bólogass, esetleg köszönd meg a tanácsot, aztán meg csináld úgy, ahogy TE jónak látod!
2008. okt. 9. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépe köszönöm mindenkinek a válaszokat.:)

Marad a 3óránkénti etetés .

Boldog babázást kívánok mindenkinek:D

2008. okt. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!